Blomstergirlanger till dukning

Dukningen är något av det viktigaste på bröllopet för många. Ett vackert sätt att dekorera borden på är att lägga ut långa blomstergirlanger, gärna så långa att de sträcker sig ner på golvet på sidorna av borden. I girlangerna på bilderna nedan har man använt mestadels gröna blad och stuckit in små grupper av blommor. Det ger ett väldigt maffigt och tjusigt intryck tycker vi och mer dekorationer än så här behövs egentligen inte. Enkelt och elegant!

Blomstergirlanger går absolut att tillverka själv (se t.ex. Oh Happy Days' utförliga guide), men om du inte vill göra dem själv så tveka inte att kontakta en florist. Ta gärna hjälp av vårt Bröllopsregister för att hitta florister nära dig.

Fotografi: Greg Finck
Bilderna är publicerade med fotografens tillstånd.


Gillade du det här inlägget? Se även:

Inspiration för höstbröllop: Orange och lila färgtema

Inspiration för höstbröllop: Orange och lila färgtema

Yviga brudbuketter med eukalyptusblad

Yviga brudbuketter med eukalyptusblad

Tips från floristen: Buketter på vinterbröllop

Tips från floristen: Buketter på vinterbröllop