Intimt Vårbröllop i Coronatider: Sadie + Kyle

Precis som så många par världen över så fick Sadie och Kyle ändra sina planer för sitt planerade vårbröllop på grund av Covid-19. De fick skjuta upp det stora firandet av sitt bröllop, men valde ändå att anordna en mindre ceremoni på den dagen det var tänkt att de skulle säga ja framför alla sina nära och kära. På dagen för ceremoni, som skedde den 4 april 2020, var enbart deras föräldrar närvarande och det blev en intim och mysig ceremoni i deras egna trädgård. Bakom kameran stod Alycia Rife Photography för att fånga dagen så att alla deras gäster, och vi, får dela brudparets glädje i efterhand.

Låt det här bröllopet bli en påminnelse om att ni som tvingas ändra era planer faktiskt inte måste skjuta upp alltihop, utan kan ha en mindre ceremoni med den närmaste familjen. Bjud sedan in till en “efterfest“ när allt lugnat ner sig. Vill du få tips om hur man kan tänka i Coronatider? Spana in det här blogginlägget: Bröllop i Coronatider - Hur Kan Man Tänka?

bröllop i coronatider
coronabröllop covid-19 bröllop
bröllop i coronatider
coronabröllop 2020

Våren är en sån härlig tid för bröllop. I dessa bilder ser vi hur solen värmer samtidigt som knoppar i träden håller på att slå ut.

coronabröllop
bröllop i coronatider
bröllopstårta inspiration naked cake
naked cake bröllopstårta
bröllop i coronatider 2020
corona aprilbröllop 2020
brudklänning 2020
aprilbröllop 2020 corona
bröllop i coronatider

Efter ceremonin tog brudparet en promenad på gatan utanför hemmet och överraskades av grannar och vänner som kom för att skicka med brudparet lyckönskningar på avstånd, vissa med hemmagjorda skyltar. Så fint!

corona bröllop covid-19
Coronabröllop 2020
Covid-19 bröllop
bröllop + corona
nygifta bröllop fotograf
Stanley_Maechtlen_Alycia Rife Photography_IMG_3846.jpg

Du som läser, har du och din partner fått planera om ert bröllop? Hur har ni gjort? Dela gärna med er av era tankar i en kommentar för att inspirera andra!

bröllop corona 2020

Fotograf: Alycia Rife Photography
Florist: The Flower Shoppe
Brudklänning: Dress Gallery