Inspiration Till Bohemiskt Eko-Bröllop Utomhus I Skogen

Kanske drömmer vi alla om ett bohemiskt bröllop i skogen. Vi vet att i alla fall våra tankar vandrar iväg till en vacker fotografering då och då. Idag har vi turen att få drömma oss bort med hjälp av en stylad fotografering med just bohemiskt tema. Ett färgglatt stylat eko-bröllop som fångar upp allt vi älskar med naturen.

Något som dagens leverantörer valt att fokusera på i den här fotograferingen är miljövänliga val. Allt som finns med, från platsen till detaljer, är valda med eftertanke. De har jobbat mycket med vad de har omkring dem och hittat dekorationer från skogen och i vintagebutiker. Först kan det kanske låta som att det är en energikrävande process som tar lång tid, men vi skulle vilja säga att allt med ett bröllop tar tid. Vill ni primärt leta på internet efter saker till bröllopet finns det en hel del att fynda på alla typer av second hand-marknader som Blocket, Facebook Marketplace och Tradera.

Ett annat alternativ är att hyra dekor från ett företag som specialiserar sig på bröllopsuthyrning. Hos dessa företag kan ni hitta allt från bord och stolar till porslin i vackra kollektioner. I vårt arkiv hittar du tips på företag som säljer just den här tjänsten.

Nu spanar vi in fotograferingen!

bröllop bordsdukning
bordsdukning skogsbröllop
bröllop bohemisk bordsdukning
blomsterbukett bröllop
trycksaker bröllop

En detalj som vi tycker är värd att nämna är det papper som löftena är skrivna på. Det är nämligen inget vanligt papper. Materialet är gjort av frön och är alltså 100% återvinningsbara, vilket vi tycker är fantastiskt! För den som är lite pysslig av sig och vill lägga ner lite tid på sina trycksaker tipsar vi om att göra sitt eget papper. Allt ni behöver är papper från återvinningen och några få hjälpmedel. Det tar lite tid men är väldigt enkelt att göra. Kanske passar perfekt till ett microbröllop?

bröllop bordsdukning
trycksaker bröllop
bröllop boho klädsel
bröllop boho hårstyling
ring bröllop
bröllop boho bukett
brud klädsel boho
brudgum klädsel
detaljer bröllop

Så fina färger! Söker du trycksaker till ditt bröllop? Spana in Tryckstudion som bland annat skapat dessa fina kort till bröllop och andra tillfällen:

bröllopstårta boho
vigsel bröllop skog

VI älskar den här vigselplatsen. Så enkel men ändå så vacker. Ibland behövs det inget mer än en skog, några lösa stubbar och levande ljus.

vigsel skogsbröllop
skogsbröllop trycksaker
bröllop natur
skogsbröllop porträtt
skogsbröllop utomhus