Mysigt Julbröllop Utomhus Bland Granar Med Inspiration Till DIY-Detaljer

Julen närmar sig! Nedräkningen till jul är mångas favorittid på året och vi kan inte annat än hålla med om att den är mysig. Varje år brukar vi få in bröllop och fotograferingar som inspireras av den här mysiga tiden och det här året är inget undantag. Den här fotograferingen vi ska få se är ett resultat av fotografen MadBou Photos idéer om ett bröllop bland julgranar. För många förknippas julbröllop med ett snötäckt vinterlandskap men det finns såklart delar av Sverige och världen som inte har snö under december. Den här stylade fotograferingen tycker vi är ett bra exempel på hur man kan få till ett julinspirerat bröllop utan den vita snön.

julbröllop trycksaker
trycksaker julbröllop
detaljer vinterbröllop
bröllopsdukning skogsbröllop
fika skogsbröllop

Nyckeln till den här fotograferingen ligger definitivt i detaljerna. Gröna blad som blandas med klarröda band och blommor tillsammans med snacks som påminner om en typisk jul.

skyltar julbröllop
snacks jul bröllop
tårta julbröllop
bordsdukning bröllop jul
vinterbröllop festligt

Leverantörerna bakom den här fotograferingen har inte siktat på att bara göra miljön julig utan även festlig. De har varit noga med att väva in naturliga färger för att balansera upp de tyngre kulörerna och på så sätt skapa en harmoni. Av de typiska julfärgerna har de även plockat fram olika nyanser för att kunna spinna vidare på samma färgskala utan att de ska bli för övermäktiga.

festligt bröllop
julbröllop klädsel
julbröllop bukett
yvig bukett bröllop
brudbukett julbröllop

Vi tycker att floristen från REVIVE: Florals har fångat fotograferingens julkänsla perfekt i den här buketten. Att skapa en brudbukett som påminner om jul kan självklart göras på flera olika sätt. I Sverige har vi den typiska julgruppen av blommor och dekorationer som alltid brukar dyka upp på våra bord under juletider. Det skulle kunna vara en spännande inspiration att influeras av.

julbröllop skylt
julbröllop snacksbord
julbröllop dryck
julbröllop bland granar

Åh, vilket magiskt ställe det är när solen börjar gå ner! Tack för att ni kikat på det här inlägget. Hoppas att ni fått lika mycket julkänsla och inspiration som vi.

bröllop granar

Fotograf: MadBou Photo
Hårstylist: Pins-N-Brushes
Makeup-artist: Good to Glow
Trycksaker: Design by LDG
Kalligrafi: Write Liz Write
Bageri. Steeped Tea Cafe
Florist: REVIVE: Florals
Plats: TLV Tree Farm