Inspiration Till Edgy Industriellt Bröllop Med Julig Färgpalett

Julen kan inspirera på många olika sätt. Vi har sett mysiga vinterbröllop där julen har ett tydligt finger med i spelet och vi har sett julbröllop i varma klimat. Vi har nog aldrig sett ett bröllop där jul- och rocktema går hand i hand, men idag är dagen! Den här stylade fotograferingen har tydliga influenser av rock och edgy industriellt bröllop, men på ett hörn ser vi även klassiska julfärger som fått en ny miljö. Vi får se en röd, varm färgpalett tillsammans med sammetstyg och nejlikor i buketten. Fotografen Megan Ann Photography stod för grundidén och tillsammans med sina branschkollegor har hon gått från tanke till verklighet. Vi tycker det är en spännande dos av inspiration, speciellt för brudparet som planerar sitt bröllop runt jul och vill ha med högtiden på ett hörn utan att den tar över helt och hållet. Nu spanar vi in det här alternativt stylade julbröllopet!


Inlägget innehåller adlinks

klänning julbröllop
trycksaker bröllop jul

Förutom den väldigt tydliga rockstilen som kombinerats med en industriell look har skaparna bakom fotograferingen plockat med en del vintagedetaljer. Som i trycksakerna, till exempel. Förutom pappret som använts har även klassiska komponenter smugit sig in. Vi pratar såklart om skrivmaskinstexten vi ser på inbjudningskorten och sigillstämplarna.

rock bröllop
bröllop rocktema
bröllop sammet
bröllop klänning edgy
bröllopstårta
bröllop rock tema
brudklänning edgy

Bruden är täckt av tatueringar och det är så snyggt! Det sätter tonen för det här stylade bröllopet och det känns som att leverantörerna utformat miljön med brudparet i åtanke.

vigselplats industribröllop
bröllop brudbukett
vigselbåge rosor
industribröllop vigsel
vigsel bröllop edgy
julbröllop edgy

Det är så effektfullt att använda sig av rökbomber på en fotografering. Vi ser det ganska ofta, både på stylade fotograferingar och riktiga bröllop. Röken ger alltid en lika häftig och vacker effekt.

brudbukett bröllop
edgy brudbukett
bröllop industrilokal

Edgy klänningar vi gillar:


brudklänning med slits

Sist, men absolut inte minst - klänningen. Hur snygg är den inte? Bruden är klädd i en enkel body som draperas av en fantastisk klänning i transparent tyg med spetsdetaljer och en stor slits över hela klänningen. Även då klädseln är väldigt detaljerad i sig samspelar den bra med brudens tatueringar som får sin del av rampljuset. Allt känns maxat men balanserat.

brudklänning edgy
brud outfit bröllop
edgy brud

Hoppas att ni hittat lika mycket inspiration i den här fotograferingen som vi har. Även om ni inte är ute efter att hålla ett rockbröllop kan vi tänka oss att det sätter igång tankeprocessen av hur man kan skruva sitt bröllop att passa sin egen personlighet fullt ut. En grundsten i planeringen som vi alltid tycker är viktig att lyfta inom bröllopsvärlden.

bröllop porträtt jul

Fotograf: Megan Ann Photography
Klädsel: Smith & Nash
Smink och hår: Blush Makeup & Hair
Catering: Lush Board Co.
Florist: Drift Floral
Trycksaker: Graphic Poetry
Tårta: Cake Effect
Brudklänning: Bridal Chateau
Dekorationer: Quaint
Skyltar: B in a Bonnet
Bröllopskoordinator: EVL Events