Färgglatt Microbröllop Med Vigsel I Skogen

Lekfullt och färgglatt är två ledord som beskriver det microbröllop som vi ska få spana in i det här inlägget. Det var en varm augustidag 2021 som brudparet bjöd in sina gäster till ett mysigt skogskapell med naturen som lokal. Det lilla kapellet står undangömt i en skogsdunge med höga träd som ramar in platsen på ett magiskt sätt. Nu spanar vi in bilderna som är tagna av Star Noir Studio.

lantligt elopement
lantligt elopement
lantligt elopement utomhus
bröllop utomhus skog

Starka känslor när brudparet för första gången såg varandra i bröllopsklädsel. Efter bröllopet är det många brudpar som håller just den här stunden som en av sina favoriter. Många par gillar det för att det blir en sån intim stund att dela tillsammans innan dagen drar igång på riktigt. Andra tycker det är skönt att kunna dela nervositeten tillsammans med sin partner. Även om båda är nervösa inför dagen, så brukar många tycka att det släpper lite så fort man får se sin älskade!

Hur tänker ni läsare angående first look? Är det något som ni planerar att ha eller vill ni hellre göra på något annat sätt?

lantligt elopement utomhus
lantligt elopement utomhus
first look elopement natur
first look elopement
elopement i skogen

Finns det något annat ord att beskriva den här platsen med, än en skogsdröm?

elopement utomhus
bröllop utomhus
elopement i skogen
skogselopement klänning
porträtt skogsbröllop
kostym elopement röd
elopement natur klädsel

Som vi älskar brudparets val av klädsel. Brudgummen har på sig en vinröd kostym med vit skjorta och blommig slips medan bruden klär i en livlig, vit brudklänning med guldiga detaljer. Till det har båda valt att bära sneakers på fötterna. Uppklätt blandat med vardagligt. Det är en kombination vi gillar!

bröllop porträtt
bröllop klädsel

Fotograf: Star Noir Studio
Smycken: Jared
Trycksaker: 5 Pink Peonies
Kostym: Paul's Menswear
Klänning: Rose & Bliss Modern Bridal
Florist: Erin M. Adams Artistry LLC
Vigselförrättare: Ian Parrott
Plats: Chapel in the Hollow
Videograf: Two Bird Studio