Dramatisk bröllopsinspiration i bohemisk lyx

Wedding Philosophy är ett kreativt nätverk av svenska bröllopsleverantörer som alla brinner för en sak - bröllop. De är alla hyllade i sin yrkeskategori och många har fått fina omnämnanden och utmärkelser och är erkända både i Sverige och utomlands.

För inte så länge sedan befann sig delar av teamet på Mårten Pers Källa på Österlen, där de tillsammans skapade en konstnärligt dramatisk bröllopsinspiration i lyx-bohemisk stil. Jag älskar de handgjorda brudslöjorna från Wild Spirit Lovers, som tillsammans med bröllopsfotografen Loke Roos dova bildspråk och lokalen står för det dramatiskt drömska i bilderna. 

Linda som driver face by linda har med sin fingertoppskänsla frambringat en romantiskt och avslappnad styling som passa bra ihop med det dova runt om kring. Som pricken över i har skickliga Anna Gouteva skapat en ljuvlig bukett med bland annat anemoner och spretande bladverk.

Det är en fröjd att få visa upp dessa bilder för er idag och nu vet ni vilket team ni ska boka till ert bröllop, eller hur?

Hur cool är inte bilden ovan då?! Wow!

Fotograf: Loke Roos
Styling, makeup, hår och hårsmycke: face by linda 
Bukett: Anna Gouteva 
Slöjor: Wild Spirit Lovers 
Lokal: Mårten Pers Källa 
Modell: Hannah Borgström