Snygga trycksaker till bröllop från The Paper Story

- I samarbete med The Paper Story -


Ska du gifta dig till våren eller sommaren 2018 är det hög tid att tänka på inbjudningskorten. Har ni valt ett datum, men inte spikat alla detaljer än? Min rekommendation är isåfall att skicka ett Save the Date-kort till era gäster, så att de så snart som möjligt kan boka in dagen i sin kalender. Många arbetsplatser kräver nämligen att få in semesteransökan redan i januari/februari och behöver gästerna resa en längre sträcka för att fira dagen med er kan det vara bra att veta datumet i god tid. Skicka därefter ut ett mer detaljerat inbjudningskort i lugn och ro.

Trycksaker_bröllop

Inbjudningskorten är en av mina favoritdelar kring bröllop. Det är en av de första detaljer som planeras och det är ofta trycksakerna som sätter tonen och den röda tråden kring dekorationer och således atmosfären. Planerar du ett lantligt bröllop med mycket botaniska inslag? Visa detta redan på trycksakerna! Kanske något i stil med exemplet nedan.

Inbjudningskort bröllop

Ha lokalen i åtanke vid planeringen av trycksaker. Ska ni ha vita dukar och vitt porslin? Låt isåfall trycksaker och blommor få ta mer plats. Ska ni däremot ha mörka träbord + vintageporslin kan trycksakerna vara något mindre uttrycksfulla.

2TPS.jpg

The Paper Story är ett svenskt företag som brinner för att riktigt schysst design ska vara tillgängligt för alla. De har hög kvalitet på sina trycksaker och väldigt bra priser. På deras hemsida är det tryggt och enkelt att beställa och nu erbjuder de dessutom en rabattkod till er läsare. Så om du håller på att spana runt efter trycksaker så tycker jag du ska passa på!  Se till att inte missa alla de fina designer som The Paper Story har. Mina favoriter är "Heta palmblad" och "Vilda blad". Vilka är dina?

Använd koden: sisterinlaw20 för 20% rabatt på alla deras produkter. Rabatten gäller fram till och med 1 april 2018.

The Paper Story Trycksaker Bröllop

Jag tycker verkligen att deras trycksaker är så grymt fina! Designen känns modern och jag gillar att det finns så många olika uttryck att välja mellan. Det finns något för alla personligheter och bröllopsstilar! Men hittar ni mot förmodan inget som känns klockrent för just er och ert bröllop, så kan ni istället beställa något unikt. The Paper Storys designer kan isåfall hjälpa dig med det! Och har du möjlighet att skriva ut dina trycksaker själv, så går det även att endast betala för designen. Himla bra!

Spana förresten även in dem på Instagram för mer inspiration: @thepaperstory.design.

Lycka till i din bröllopsplanering!