Att andas samma luft tillsammans

Vad fint är: att hitta människor att andas samma luft som utan att luften blir tung. Familjen A är en sådan familj och de senaste dagarna har de varit här. Medan vi har andats samma luft har vi också gjort lite annat.

Jag och Stina gjorde ett besök till Lundagård. Obligatoriskt att göra det någon gång under sommaren.

Jag kan gå omkring där hur länge som helst. Det finns så mycket att titta på!

Jag tar med mig detta!

Stina och jag hittade finheter på husgerådssidan. Jag köpte också en trevlig fotogenlampa. Det är ju lite extra roligt att köpa något under semestern eller på en resa, när man alltid kommer att förknippa det man köpte med specifika händelser. Jag tänker mig att jag under hösten när jag tänder lampan kommer att tänka på sommaren och den här dagen. Nu ska jag bara hitta något att fylla på lampan med. Det lär ju finnas många alternativ till just fotogen idag.

Vi fikade också livets glass på Skorpan. Och köpte bullar med oss hem. Ni hör ju! Ingen hejd på utsvävningarna!

Vi spenderat dagen vid havet vid Tobias familjs sommarställe. Alla badade. Vissa t.o.m. sju gånger.

En annan sov på soffan på altanen...

… jag åt ohemula mängder blåbär…

… och stickade vidare på min stickning.

Jag har jobbat ganska lite de senaste dagarna, men väl hemma på Torphage arbetade jag ett par timmar med Linda och Daniels bröllopsbilder. Barnen säger att de tycker om att somna när jag knackar på tangentbord i rummet bredvid.

Sommar, alltså. Jag tar ett varv och pussar på tungt sovande barn och drar in den distinkta lukten av saltvatten och lerbotten ut deras hår. Det är en fin tid.