Idyllhets

Så kom sommardagen som barnen har längtat efter i oändlighet: dagen när vi tog vår grupp (som nu har utökats med familjen A) till Power Park. Vi gick all in, vilket betydde att vi köpte armband till alla. Jag har skrikit mig hes i berg-och-dal-bana, misstrott det läskiga med “fritt fall” (nu vet jag!) och åkt karusellgunga många, många gånger.

Vi köpte lakritsremmar och enhörnings-klubbor och på väg hem fick jag höra att det här hade varit den bästa dagen på sommaren.

Tänk så olika man kan tycka, för det bästa på hela dagen var enligt mig kvällen med kvällsdoppet i småkall havsvik med hårtvätt i havet.

För att inte tala om cykeltur runt fälten halvt klädd i pyjamas.

Det är så olidligt vackert.

Kvällen avslutades med fil och stickning runt köksbordet i ljusets sken. Idyllhets, som Josefin skulle ha kallat det. Den ligger nära till hands i vår sommarby.