Inga, min Inga

Idag har jag haft en dag på tumanhand med min Inga. Som trebarnsförälder är det lite unikt med egentid med bara ett barn, men det är mycket fint när det blir av. Dessutom är Inga helt och hållet ljuvlig (även om jag inte är helt och hållet objektiv). Vi började dagen med att gå till biblioteket för att låna några böcker och gick sedan ut på stan.

De som har planerat stadskärnans träd och blommor under de senaste årens ombyggnationer har gjort ett så bra jobb! Så oerhört vackert inne i centrum just nu med alla blommande träd.

Vi svängde förbi Zanna på Sisters in Law för att hämta upp senaste magasinet där jag har bilder publicerade. Jag tycker alltid att det är så roligt att se mina bilder i tryck! Och tidningen är så fin och välgjord och då känns det ju såklart extra roligt.

Röda korset ligget nästan mitt emot, så det blev en tur på loppis. Inga köpte ett skrin att ha sina värdaste saker i och en liten snäcka.

Själv kom jag hem med en tallrik till min samling:

Vi satte oss nere vid älven för att äta glass och klubba och läsa Mio min mio.

Som sagt: oerhört vackert just nu!

Vi tog en tur till stranden. Inga badade, jag läste och viftade bort mygg.

Hemma plockade jag in ägg. Observera det söta lilla ägget i korgen! Antingen är det något slags misstag eller så har vår 4-månader gamla kyckling börjat värpa. Tror ändå det är lite väl tidigt för det.

Nu har vi sett Bröderna Lejonhjärta. Vi läste boken under våren, så det kändes roligt att se filmen tillsammans. En bra dag, helt klart!