Brudbutik i Umeå: Bröllopsbruket och Studio Sisters in Law

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Som många säkert redan vet så är vi på Sisters in Law kreativa personer på många sätt och delar inte bara med oss av bröllopsinspiration här på bloggen. Idag ska vi bege oss till vår brudbutik Bröllopsbruket Umeå, där vi även har vårt kontor och sömnadsateljé.

Bröllopsbruket är en kedja med brudklänningar som finns i sex olika städer i Sverige: Stockholm, Västerås, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå. På Bröllopsbruket säljs “något gammalt och något nytt”, alltså både sprillans nya brudklänningar men även väldigt många second hand-brudklänningar. Klänningarna finns i storleksspannet 34-56 och utöver det finns brudslöjor, accessoarer, boleros och mycket mer att inspireras av i butikerna.

Vi på Sisters in Law driver Umeåbutiken och här finns så många fina second hand brudklänningar att välja mellan. Alla klänningar är moderna, så det är inte vintageklänningar som återfinns här. Som blivande brud kan du spara flera tusenlappar jämför med att köpa nytt. Och det bästa av allt? Du gör ett hållbart val!

Det kommer ständigt in nya klänningar till vårt sortiment som säljs vidare från någon som redan har gift sig. Se till att följa oss på @brollopsbruket_umea för att hålla dig uppdaterad om just vårt sortiment.

Nedan ser du några brudar som hittat sina brudklänningar hos oss.

Kristina på Bröllopsbruket Umeå är sömmerska och designer och kan sy upp i princip vad som helst när det kommer till brudklänningar. Har du en idé på en brudklänning som du vill få uppsydd från grunden? Då ska du kontakta henne för att komma igång med en sådan beställning. Hon gör även sömnadsjusteringar på alla typer av brudklänningar och här nedan ser du ett par exempel på brudklänningar och kjolar som hon har sytt upp från grunden i vår studio.

Foto @ogranberg

Adress:
Rådhusesplanaden 13
903 28 Umeå

Välkommen att boka tid för provning hos Bröllopsbruket Umeå via länk här.

Kontakt
Bröllopsbruket, second hand: umea@brollopsbruket.se
Sömnadstjänster: kristina@sistersinlaw.se

Instagram: @brollopsbruket_umea