Schalins - Committed to Love

Den svenska smyckesjätten Schalins har i dagarna genomgått en rebranding av sitt varumärke och det är ingen dålig sådan! Det är ett enormt kliv från det mer traditionella uttryck Schalins tidigare har haft och det är minst sagt uppfriskande att se.

Schalins har sedan 1944 tillverkat förlovningsringar, vigselringar och andra smycken i sin guldsmedja. Något som få andra svenska smyckesvarumärken i Schalins storlek kan säga, är att hela deras sortiment faktiskt både är designat OCH skapat här i Sverige. Återvunna metaller, konfliktfria diamanter och labbodlade diamanter är bara några av många anledningar att ta en närmare titt på Schalins sortiment. Ett litet smakprov av det får ni nedan.

Schalins - förlovningsringar - vigselringar

Innan vi tar en närmare titt på deras ringar, kan vi snälla stanna upp och reflektera över den färgexplosion som sker i de här två första bilderna. Hur fint?! Blommor och bling, bättre kan det inte bli!

Schalins - förlovningsringar - vigselringar

Hos Schalins finns verkligen något för alla. Deras sortiment med släta ringar för både dam och herr, alliansringar i olika bredder samt solitär-, halo-, och sidostensringar i olika karaktärer är i princip oändligt. Nedan är ett axplock av allt vackert.

Love 05 + Love 07 från serien I’m in Love

Love 12 från serien I’m in Love

Haloringar i vitt guld

Schalins - förlovningsringar - vigselringar

Nu till något ni absolut inte får missa! För att fira sin rebranding så har Schalins valt att tävla ut - inte bara en - utan TVÅ ädelstensringar från sin kollektion Fairytale! Du och en vän har chansen att vinna varsin ring från denna storslagna serie via Schalins Instagramtävling som pågår till och med den 4 mars 2022. Bilden ovan är den du ska leta efter i deras flöde för mer information!

Schalins Fairytale 2 Morganit

Fairytale 2 Morganit

Schalins Fairytale 9 Morganit

Fairytale 9 Morganit

I bilderna syns bara ett litet urval av deras ädelstensringar. Hela Fairytalekollektionen hittar du här.

Schalins Fairytale 5 Snövit Beryll

Fairytale 5 Snövit beryll

Har du vägarna förbi Bröllopsfeber i Stockholm i helgen den 26-27 februari 2022, så se till att besöka Schalins i deras monter A4:18B för att ta en närmare titt på deras ringar.

Schalins Fairytale 12 Akvamarin

Fairytale 12 Akvamarin