Höstbröllop Med Utomhusceremoni: Melanie + Joshua

Melanie har alltid drömt om att gifta sig i sitt barndomshem, men med det antal människor de visste att de ville ha med i firandet trodde hon aldrig att det skulle vara möjligt. Men på grund av pandemin och behovet av att korta ner gästlistan, blev hennes barndomsdröm ändå verklighet med en utomhusceremoni och fest på gården. Bakom kameran under dagen stod fotografduon Eastlyn & Joshua som låter oss ta del av ögonblicksbilder från detta vackra höstbröllop.

Innan bilresan till familjens hem gjorde sig Melanie, hennes mamma och systrar redo på ett hotell i centrala Cincinnati. Joshua träffade dem där för en first look på takterrassen, där de även utbytte handskrivna bred till varandra.

Buketter och övriga blomsterdekorationer kommer från Fern & Sun Palm där allt är gjort av torkade växter som håller år efter år. På så vis kunde brudparet spara brudbuketten och andra dekorationsfavoriter som fysiskt minne från dagen.

Det var en behaglig och ljummen dag i mitten av oktober och Melanie och Joshua höll sin härliga ceremoni bredvid hennes föräldrars hem på toppen av en kulle med utsikt över en sjö.

Ljusslingor var uppsatta över bakgården och gästerna satt vid runda bord på lämpligt avstånd från varandra. Clementine Caravan serverade drinkar (inklusive en fantastisk varm äppelcider), och Cincinnatis berömda The Eagle serverade deras utsökta måltid. Det blev ett lyckat firande på hemmaplan - precis så som Melanie ville ha det.

Brudklänning: Maggie Sottero Designs
Catering: The Eagle OTR
Husvagn med dryck: Clementine Caravan
Blommor: Fern & Sun Palm