Intimt Kustbröllop Med Visel I Solnedgången: Taylor + Phil

I detta inlägg ska vi spana in Taylor och Phils elopement som tog plats på Kaliforniens västkust. Paret var aldrig inne på att ha ett stort bröllop med många gäster, så när de hittade en vacker kuststräcka utanför Carmel i den amerikanska delstaten Kalifornien bestämde de sig direkt för att ha ett intimt elopement där.

Med solens sista strålar och Carmels kustlinje som bakgrund sa paret ja till varandra framför sina närmsta vänner och familj. Deras elopement blev en stillsam och intim stund och det ser så mysigt ut! Nu tar vi och spanar in de vackra bilderna som är tagna av Josh Rose Photography.

vigsel utomhus solnedgången
solnedgång vigsel

Stylingen i detta elopement kan beskrivas som en mix av uppklätt och avslappnat. Paret var noga med att skala ner bröllopet till den nivå som de var bekväma med, samtidigt som de behöll mer “traditionella” bröllopsdetaljer som kändes passande för just dem. Bruden Taylor bar en knälång, vit klänning med slöja och tygskor medan brudgummen Phil hade på sig kostym som han matchat med sneakers. Så fint!

vigsel utomhus solnedgång
bukett brudslöja
brudklänning kort
bröllop utomhus vigsel
intimt bröllop
naturbröllop kusten
kustbröllop utomhus

Miljön är helt fantastisk. Ett av våra bästa tips till brudpar som vill gifta sig på en fin plats, men som helst skippar all dekoration, är att leta efter en passande plats i naturen. Taylor och Phil har inte dekorerat något alls, ändå har de en magnifik vigselplats att njuta av. Vill man hellre gifta sig inomhus finns det massor av lokaler att hyra som står redo att nyttjas för bröllop.

bröllop solnedgång kust
solnedgång bröllop
ringar bröllop

Vi älskar ringarna! Så coolt att paret valt ringar med svarta detaljer. Brudgummens ring är dessutom helt svart.

strandbröllop solnedgång
strandbröllop intimt
brudklädsel bröllop
solnedgång bröllop strand

Fotograf: Josh Rose Photography
Vigselförrättare: Denise Adkins
Plats: Big Sur
bröllopskoordinator: Simply Eloped