Intimt Utomhuselopement Och Strandvigsel På Paradisön Maui: Kyra + Noah

Kyra och Noah gifte sig på paradisön Maui och med den natur som Hawaiis öar bjuder på är det inte konstigt att det här blev ett riktigt pang-elopement. Hawaiis miljö skiljer sig förståeligt från den vi har i Sverige, så därför känns det här elopementet som ett bra tillfälle att drömma sig bort till en helt annan värld. Med bilder från Samantha Dahabi Photo ska vi nu få ta del av hur det kan se ut att gifta sig på en tropisk ö.

Vi vill också uppmana alla er brudpar som gärna skulle vilja ha en liknande look på ert bröllop här i Sverige att ta inspiration från hur djungeln ser ut, strandvigseln, färgerna och dekorationerna och skapa en egen tropisk dag. Med lite planering och finess går det att fixa ett Hawaii-bröllop här i Sverige också - det är vi säkra på!

bröllop skogen
bröllop skogen natur
first look bröllop
skogsbröllop first look

Brudparet började med en first look i djungeln innan de promenerade bort till sin vigselplats. Bruden hade på sig en magnifik one shoulder-klänning med spetsdetaljer och brudgummen klädde upp sig i en klassisk kostym. Till det hade brudgummen Noah accessoarer i korall som bruden Kyra matchade sin bukett med.

naturbröllop klädsel
brudklännning bröllop
bröllop i naturen
klänning bröllop
brudbukett färgglad
kostym bröllop
bröllop klädsel
vigsel klänning
bukett bröllop brud
strandbröllop

Vigseln hölls på stranden när solen hade börjat gå ner. Paret valde att inte bjuda in några gäster så det blev en väldigt intim stund som de delade tillsammans.

vigsel strand bröllop
kustbröllop strand vigsel
vigsel bröllop strand
strandbröllop vigsel
bröllop vigselringar
strand bröllop ideer

Hoppas ni hittade inspiration till ett eget tropiskt bröllop!

bröllop strand natur

Plats: Ironwoods Beach
Skönhet + florist: Hair and Beauty Hawaii with Lexi McGhee
Vigselförrättare: Weddings by Kuya 
Bröllopskoordinator: Simply Eloped
Fotograf: Samantha Dahabi Photo