Litet Microbröllop I Trädgården: Madelaine + Alex

Bröllop i trädgården bjuder in allt det underbara som Sverige har att erbjuda under sommarmånaderna: kvällssol, varma temperaturer, grönskande miljöer och blomstrande växter. Att anordna ett bröllop i en trädgård eller utomhus öppnar också ofta upp till att kunna bjuda in fler gäster. Speciellt i år, när restriktionerna ser ut som de gör.

Det är såklart inte bara därför vi älskar utomhusbröllop så mycket. Naturen har ju så mycket att erbjuda och det är något vi gärna inspirerar er till att ta vara på. Därför ska vi idag dyka ner i Alex och Madelaines lummiga trädgårdsbröllop från förra året. De lånade familjens trädgård för en intim och Corona-vänlig dag istället för att slå till med det stora bröllop de planerade från början.

bröllop+klänning
bröllop+klädsel
bröllop+kostym
first look bröllop
bröllop+utomhus
bröllop+florist
bröllop porträtt
bröllop bord

Bröllopsuppsättningen i trädgården blev hur mysig som helst. Vi tycker att den här bilden är så talande för att man faktiskt inte behöver allt nytt för att få till en fin helhet. Det går utmärkt att använda “vanliga” bord och stolar om man inte vill lägga pengar på att köpa allt nytt.

bröllop+blommor
bordsdukning blommor
bröllop+tallrik

Vi älskar kombinationen av mönster i den här dukningen. Allt är mönstrat och hade det varit i olika kulörer hade det nog blivit lite mycket. Tack vare att allt håller samma ton blir det istället en vacker helhet av mönster som bryts av med vitt. Till och med besticken pryds med ett liknande mönster som tallrikarna och duken har.

bröllop+vigselplats

Såklart fick de gäster som inte kunde vara med fysiskt på plats vara med via videosamtal istället. Så smart lösning som kan vara bra att ha i bakhuvudet även efter att restriktionerna lättat.

vigsel trädgård
trädgårdsbröllop vigsel

Har ni inte hittat er bröllopsfotograf än? Ta en närmare titt på dessa fotografer:

Paulina_3.jpeg

Paulina Gabre

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Umeå

Matildas Tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

femartin_k_1.jpeg

PRANA FOTO

Bröllopsfotograf i Stockholm

bröllop vigsel

Fotograf: Ariena Photography
Florist: Folk Art Flowers
Brudklänning: Nordstroms Wedding
Brudtärnornas klänningar: Anthropologie
Skor: Nina Shoes
Kostym: Trillium Tailor
Kock: Chef Jason Wilson