Inspireras Av Inredningstrender Till Bröllopet

I jakten på inspiration till bröllopsplaneringen går tankarna ofta till bröllop som redan gjorts och stylade fotograferingar som publicerats. Något som vi på Sisters in Law också brukar inspireras av är inredningstrender. Platsen eller lokalen där ett bröllop äger rum är en stor del av dagen och hur man inreder den sätter en tydlig grund för hela upplevelsen.

När man tänker efter så känns det ganska naturligt att en snygg inredningstrend kan inspirera till ett bröllop. Ett mysigt vardagsrum, en unik dekoration, ett material eller en specifik inredningsstil kan vara utgångspunkten för ett helt bröllop. Rotting är ett material som vi sett mycket av den senaste tiden, i allt från möbler till väggdekorationer. Det är både iögonfallande och diskret på samma gång och kan, tack vare sin neutrala för, matchas med mycket annat. Vi ser ett perfekt exempel på det i fotoserien som vi kan spana in här nedan.

trycksaker+bali
bröllop+avslappnat
klädsel+bröllop
klänning+bröllop
bukett+vit
bröllop+vigselplats

Vi älskar den här vigselplatsen! Väldigt naturlig, bohemisk och minimalistisk. De olika nivåerna ger platsen ett djup och en inbjudande känsla. Leverantörerna har valt att inte ha en traditionell vigselbåge vilket känns helt rätt för den här platsen. Istället för att jobba på höjden har de jobbat på djupet och placerat dekorationer både framför och bakom vigselplatsen.

bröllop+bali
bröllop+blommor
bröllop+dukning+boho
middag+fest+dukning

Hur vackra är inte dessa stolar? De är en variant på en inredningstrend vi sett mycket av på senaste och som vi ser mycket av i det här bröllopet. Ändå känns den här stylade fotograferingen tidlös och välplanerad. Så bara för att ni inspireras av något som är trendigt just då, behöver det inte betyda att ert bröllop blir datumstämplat. Allt blir vad man gör det till. Eller hur ser ni på det hela?

bröllop+boho
bröllop+boho+rotting
bröllop+tårta

Tårtan ser så god ut! Och den passar så bra in med resten av fotograferingen. Designen på tårtan är minimalistisk och enhetlig, med små detaljer och lyfter helheten och gör den unik.

bröllop+blommor

Fotograf: Sam Payne Photo
Kostym: Friar Tux
Klänning: The Dresser Bridal
Bröllopspresenter: Happily Ever Etched
Kalligrafi: Look Good on Paper Co.
Hårtsylist: OC Beach Bride
Makeup artist: Kathryn Silva
Tårta: Sweet Deetails
Dekorationer: A La Mode Collections, Rustic Peony Co
Florist: Here Come The Blooms
Videograf: Tony Castaneda Films
Lokal: The Harper
Bröllopskoordinator: Golden Hour Events