Somrigt Trädgårdsbröllop I Grönskande Skogsdunge

En stor del av varför vi älskar bröllop så mycket är för att känslor spelar så stor roll i det hela. Vi menar inte bara kärleken och glädjen, utan också ivern och längtan. Med såna stora känslor i spel är det inte konstigt att bröllopsdagen är en av de bästa dagarna i livet för många. Hur mycket man än planerar i förväg så är det ofta de där små, oplanerade stunderna som blir de bästa. Idag ska vi få spana in bröllopet mellan Jaden och Michael som började sin bröllopsresa med en mysig, men oplanerad, förlovning.

Jaden och Michael träffades på universitetet, men det var inte förens några år senare som deras historia tog fart på riktigt. Det var den första kvällen under en resa för att hälsa på familj i Texas som Michael valde att fria på deras hotellrum. Egentligen hade han tänkt vänta med frågan tills dess att Jadens familj var samlade, men ivern tog över och det blev istället ett spontant frieri. Ett beslut som visade sig vara ganska bra eftersom de båda fick njuta av den glada stunden själva innan de delade med sig av nyheten till familjen. Med en iver att börja planera bröllopet satte de igång med att leta lokal kort därefter. Målet var ett utomhusbröllop med mycket karaktär och det är precis det vi ska få se här nedan.

vigselplats+bröllop
bröllop+trycksaker
bröllop
klädsel bröllop
bröllop+förberedelser
bröllop+florist
bröllop+kostym
bröllop bord utomhus
bröllopsfest utomhus
bröllop+dekoration bord
festlokal utomhus

Platsen för parets bröllop påminner om en undangömd trädgård i en skogsdunge. Här kan brudpar och deras gäster försvinna in i kärlekens värld för en dag och bara njuta av bröllopet. Så mysigt!

vigsel utomhus
bröllop+vigsel

Vi gillar verkligen pergolan som får agera vigselbåge. Den sträcker sig över hela vigselplatsen och inkluderar brudföljet på ett helt annat sätt än en smalare vigselbåge gör. Så snyggt!

vigsel utomhus
klänning bröllop
bröllop+trädgård
bröllop+trädgård
vigsel bröllop

Fotograf: Atalie Ann Photo
Vigselförrättare: Four Oaks Manor
Klänning: Aisle & Veil
Bageri: Publix Bakery
DJ: OnCue Events
Florist: Stems Atlanta
Lokal: Four Oaks Manor