Bohemisk Inspiration Till Bröllop Utomhus Med Två Vigselplatser

I detta blogginlägg ska vi få ta del av två stylade fotograferingar i en. Leverantörerna som har skapat den här bohemiska bröllopsdrömmen valde att jobba med två olika vigselplatser och de är båda så välplanerade. Den röda tråden i den här inspirationsfotograferingen är att leverantörerna har valt naturen som utgångspunkt för båda vigselplatserna och smyckat den i en bohemisk look.

Det är Jane & Co Weddings som stylat och planerat den här underbara fotograferingen och som ni ska få se har hon gjort det med bravur. Med sig hade hon bland annat fotografen Andre Gouin och det är hans bilder vi ska ta del av här nedan.

bohemisk vigsel utomhus

Den första vigselplatsen är placerad på land med mycket grönska omkring. Möblerna, dekorationerna och vigselbågen är alla gjorda av naturmaterial med neutrala toner. De massiva buketterna av pampasgräs snor uppmärksamheten direkt och leder ögat till vigselbågen. Så snyggt!

bohemisk vigsel
brudklänning långt släp
vigsel utomhus
triangel vigselbåge

Hur underbar är inte brudens klädsel? Det massiva släpet är en dröm!

vigsel vid sjö

Den andra vigselplatsen är placerad vid vattnet och avger definitivt en lugnare känsla med runda former och vattnet i bakgrunden. Floristen Pure Love Floral Design har brutit av pampasgräset med torkade rosor i rosa toner som hjälper till att skapa ett mjukare intryck.

vigsel brudklänning
bröllop hårstyling
brudbukett rosor

Brudbuketten är även den väldigt romantisk. Stora blommor med mjuka blad i pastelliga toner tar plats på ett harmoniskt vis.

bordsdukning bröllop utomhus
bröllop dukning rustik

Vi får även spana in en dukning där de båda vigselplatserna möter varandra i en rustik styling. Temat fortsätter i en natur-inspirerad ton där fler olika material får ta plats. Linnetyg, keramik, glas och ljusstakar i mässing dekorerar bordet. Vem skulle inte vilja spendera slutet av en bröllopsdag sittandes här?

bohemisk rustik dukning

Favoriten på det här bordet blir nog de låga vaserna med få blommor och långa stjälkar. Vilken är din favorit?

bröllop utomhus

Planering, design & styling: Jane & Co Weddings
Lokal: Venue Rosewood Mayakoba
Klänning: Diego Ceron Bridal
Florist: Pure Love Floral Design
Hår & smink: Salty Beauty Weddings
Modell: Celeste
Matta: Red Carpet
Trycksaker: Kinaku Art
Fotograf: Andre Gouin
Bröllops-PR: My Planner Journal