Kulturellt Och Rustikt Destinationsbröllop I Florida

Lindsay och Taylor bestämde sig för att anordna ett mysigt destinationsbröllop i St. Augustine, Florida. De slog till med en storslagen fest och bjöd in sina gäster till ett rustikt bröllop med influenser av deras personligheter och kultur. Paret träffades på universitetet i Louisiana och med tanke på statens rika kultur var det ingen tvekan om att den skulle få influera den stora dagen. Lindans och musik från ett brassband, som är typiskt för den södra delen av USA, fick ta stor plats under bröllopet.

Genom bilder tagna av fotografen från Light Sky Photography får vi ta del av ett sommarbröllop med urbana och rustika element. Brudparet valde att göra sin first look på en av stadens vackra gator och tog sedan en promenad bort till kyrkan där vigseln hölls.

bröllop first look
kostym bröllop
first look utomhus
bröllop klädsel
bröllop utomhus sommar

Vilken fin bildserie av parets first look-ögonblick. Det är lite olika hur man väljer att göra med sin first look. Vissa par vill se varandra för första gången vid vigseln medan andra vill träffas ensamma en stund för att lätta på nerverna. Det blir ofta en väldigt intim stund för er som par och ett ögonblick som många ser som favoriten på bröllopsdagen. Hur tänker ni läsare angående first look på er bröllopsdag?

bröllop+klänning
bröllop slöja
bröllop brudtärna
bröllop+urban

Om ni känner er lite nervösa inför att stå framför kameran för era porträtt är ett tips att hitta på något att göra under tiden. Det kan vara att, som Taylor och Lindsay, gå på en promenad medan fotografen gör sitt jobb. Vi ser ofta par dansa runt på plats för att släppa lite på nervositeten. Tricket är att hitta något som hjälper er att föra tankarna bort från kameran och istället börja fokusera på varandra.

vigsel+kyrka
kyrkligt bröllop
vigsel kryka
bröllop kyrka
kyrklig vigsel
festlokal bröllop

Lokalen för middagen känns elegant med de vita väggarna och ljuskronorna, samtidigt som tegelväggarna ger ett rustikt intryck. En snygg kontrast!

tårta bröllop
bordsplacering bröllop trycksaker
bröllop+dukning+rustik