Tropiskt Bröllop I Mexiko: Iqra + David

I det här inlägget beger vi oss till Mexiko och spanar in ett livligt bröllop mellan Iqra och David som gick av stapeln i maj 2018. De bjöd in till en härlig fest och miljön som de valde för sitt bröllop är sådär tropiskt och centralamerikanskt som direkt får en att drömma sig bort.

Nu kanske ni ser dessa bilder och funderar på hur i hela friden man ska kunna få till ett liknande bröllop i Sverige? Jo, genom att anordna ett bröllop i ett växthus eller orangeri. Båda de platserna har ofta lite mer exotiska växter och där kan man lätt anamma känslan av att vara i ett tropiskt land. På bloggen har vi sett många växthusbröllop genom tiderna och vissa av dem påminner absolut om det här bröllopet som vi ska dyka ner i snart. Om du vill spana in växthusbröllopen som publicerats på Sisters in Law så hittar du dem här.

bröllop utomlands
bröllop+first look
bröllop gul klänning
bröllop brudklänning
bröllop utomhus

Vi älskar verkligen brudens klänning! Det är så härligt att hon valt att bära gult på sin bröllopsdag. Att välja färg på sin brudklädsel är ett roligt sätt att göra sin look personlig och vi tycker inte att man ska vara rädd för att bryta traditionerna. Inte alla vill ha vitt på sig och det är okej. Här på bloggen har vi sett klänningar i alla möjliga färger och allt kan göras snyggt. Om du är lite osäker på att bära färg på din dag kan du alltid välja en klädsel som blandar vitt och färg eller bära en tvådelad klädsel där till exempel kjolen är i färg.

bröllop utomlands
bröllop+skylt
bröllop+detaljer
bröllop+vigsel
gul klänning vigsel
vigselbåge grönska
gul brudklänning
vigsel bröllop

Vilken fantastisk vigselbåge! Fylld till bredden med exotiska palmblad och andra bladverk. Så fint!

vigsel bröllop
Iqra _ Dave wedding preview-116.jpg
bröllop gul
ringar bröllop
gul brudklänning
bröllop utomlands
bröllop skylt
bröllop dukning
bröllop fest
bröllop fest

Bröllopet avslutades med middag på denna mysiga plats. Så härligt att sitta utomhus med sina närmsta och äta en god middag!

bröllop middag

Fotograf: Kary Tae Kim från The times we have
Bröllopskoordinator: Diana Romo Weddings
Plats: Sanara Tulum + Hartwood Tulum
Trycksaker: Minted
catering: Hartwood Tulum
Florist: Vanessa Jaimes
Glass: Oiana Home
Klänning: Sarah Seven
Musik: Ariel Rossini
Uthyrning: EW Events & Weddings Cancun
Ljus: Plug In Audiovisual
brudgummens klädsel: Suit Supply
Hår + smink: Styling Trio
Annat: Imari Mexico