Drop-in vigslar i Sigtuna

Vid den här tiden förra året trodde nog många brudpar att pandemi var något som enbart påverkade planerna för 2020. Många flyttade därför fram sina större bröllop till 2021, och även om hoppet är det sista som sviker oss märker vi av att planerna kanske ändå inte håller för 2021. Men vi har också märkt att de som ställt om och anordnat mindre bröllop har varit SÅ nöjda över det.

I en ny satsning från både Sigtunastiftelsen och Rosersbergs Slott i Sigtuna så bjuder de nu in till intima och pandemianpassade drop in-viglar den 15 maj respektive 12 juni. Även om det heter drop in så måste ni boka plats. Så om ni går i bröllopstankar och vill göra slag i saken så ska ni spana in dessa platser där ni även kan övernatta.

Foto: Ema Person

Foto: Ema Person

Drop in-vigsel på Sigtunastiftelsen den 15 maj

I bilderna ovan och nedan får vi se ett smakprov från Sigtunastiftelsens innergård, som likaväl hade kunnat vara en bild från Toscana! Karolina Wahlman som driver Wahlman Weddings och som tillsammans med Sigtunastiftelsen arrangerar drop in-vigseln den 15 maj berättar:

Intresset har varit jättestort för drop in-bröllopen. Vigslarna kommer ske utomhus och vi har totalt plats för 16 par. Det finns fortfarande några få platser kvar. Bröllopsparen kommer att få uppleva allt det roliga och romantiska som hör till ett bröllop utan att behöva tänka på planering och logistik.

På Sigtunastiftelsen får ni som brudpar hjälp av Karolina som är bröllopskoordinator. Hon fixar allt från fotograf och brudbukett till bröllopsskål och till och med brudklänning om ni skulle vilja det.

Även Agnes Arnborg, som är hotell- och konferenschef vid Sigtunastiftelsen, ser fram emot att välkomna par att fira kärleken hos dem.

Efter ett annorlunda år med alltför många inställda bröllop känns det underbart att erbjuda ett för oss helt nytt koncept. Vi ser verkligen fram emot att tillsammans med bröllopsbranschens proffs skapa små, men magiska bröllop på vårt vackra Sigtunastiftelsen. - Agnes Arnborg.

Kontakt för drop in-vigsel på Sigtunastiftelsen

Karolina Wahlman, Wahlman Weddings
073-389 85 27 - karolina@wahlmanweddings.com

Agnes Arnborg, hotell- och konferenschef på Sigtunastiftelsen
070-260 98 09 - agnes.arnborg@sigtunastiftelsen.se

Foto: Ema Person

Foto: Ema Person

Foto: Marzia Sarwar

Foto: Marzia Sarwar

Drop in-vigsel på Rosersbergs Slott den 12 juni

På Rosersbergs slott får ni ett riktigt sagobröllop - nu i mindre skala. Det är en pampig miljö där de i samband med drop in-vigseln erbjuder att låna ut brudbuketter och såklart ordna med brudskål efter att ni sagt ja till varandra.

Kontakt för mer information om drop in-vigslar på Rosersbergs slott:

Alexandra Widén, Hotelldirektör på Rosersbergs slott
076-163 79 96 - alexandra.widen@rosersbergsslott.se

Foto Marzia Sarwar

Foto Marzia Sarwar

Mer om Sigtuna

Sigtuna ligger nära både Stockholm och Uppsala och är som gjort för romantik. Det natursköna läget invid Mälaren, pittoreska Sigtuna stad, de fem slotten, alla kyrkor och ruiner och det breda utbudet av prisbelönta hotell och restauranger är bara några anledningar till att många par valt att anordna sina bröllop i Sigtuna.

Vill ni också fira kärleken i Sigtuna? Läs mer om drop in-vigslar i Sigtuna här. 

Foto: Marzia Sarwar

Foto: Marzia Sarwar