Förnyelse Av Löften I En Lummig Trädgård: Daniel + Salem

Trädgårdssäsongen är här och i det här inlägget ska vi spendera en liten stund på att dyka ner i en riktigt härlig bohemisk trädgårdsfest. Bilderna vi ska få se är från när paret Daniel och Salem förnyade sina löften i mars 2021. De har varit gifta i fyra år och efter alla tuffa påfrestningar under 2020 kände de att de ville förnya sina löften till varandra. När vi kollar igenom bildserien ser vi så mycket fina detaljer att ta inspiration från till ett bohemiskt sommarbröllop för er som just nu är i planeringsfasen.

Dagen är delvis utomhus, delvis inomhus och båda platserna bjuder på fullspäckad boho-inspiration. För er som inte känner att ändlös planering är er grej - oroa er inte. Den här platsen var faktiskt parets andrahandsval ifall något skulle gå snett med deras förstaval. När dagen närmade sig fick de veta att vindarna i öknen (där paret hade tänkt att vara) var alldeles för starka, så de fick snabbt planera om och skapade den plats vi ska få se här nedan.

Eric Doolin är fotografen som står bakom bilderna och han har gjort ett snyggt jobb med fånga alla fina detaljer!

boho bröllop
bohemiskt elopement
blomsterhatt bröllop
bröllop brudklänning

Att ha en nödlösning för vigselplats när det kommer till bröllop kan vara bra att fundera på. Speciellt om ni förlitar er på naturen för att kunna genomföra er dag. Det behöver inte vara en plan som är spikad till punkt och pricka, men det kan vara både vettigt och betryggande att ha grunderna satta ifall vädret skulle ställa till det. Daniel och Salem valde att ha familjens trädgård som backup och prydde den med allt de kunde hitta som passade deras stil.

brudbukett bohemisk

bohemisk bordsdukning

Det bästa med att vara på hemmaplan är att ni troligtvis redan har massor av möbler och dekorationer ni tycker passar er stil - era hemmamöbler är ju trots allt där av en anledning. Om grunden finns där blir det enkelt att komplettera med bröllopsdekorationer och festdetaljer.

bordsdekoration blommor
tallrikar bröllop
makrame väggdekoration
bröllop fest
trycksaker bröllop
bröllop brudbukett
hatt blommor bröllop
ringar bröllop
brudgum klädsel
röd kavaj bröllop
bröllop boho

Fotograf: Eric Doolin Photography
Klädsel: Gigi Pip
Klänning: BHLDN
Kostym: Friar Tux
Dekorationer: Halfway Hippie CA
Uthyrning: Crowned Rentals