Äventyrligt Naturelopement I Soluppgången

Det är inte bara solnedgångsbröllop som är populärt bland brudpar. Även de första strålarna på dagen får då och då lysa över nygifta par som lovar varandra framtiden. Idag får vi följa med på ett elopement i Zion nationalpark där paret Trevor och Vanessa anordnade sitt intima elopement.

Vacker klädsel och bekväma skor är klädkoden för den här elopementet. Brudparet ville vara säkra på att kunna kliva upp på de olika klipporna och ta sig runt i området ordentligt. Det är ju det som är det bästa med att planera sitt eget bröllop: man kan styra upp det precis så som man vill. Man måste inte ha på sig finskor bara för att man har en vacker klänning eller kostym. Sneakers eller träningsskor går precis lika bra och sätter karaktär på looken.

elopement+natur
naturelopement+klädsel
bröllop+berg

Paret hade tidigare haft en vigsel på hemmaplan för att kunna njuta av att vara helt ensamma med varandra under detta elopement. Den enda som var med under dagen var fotografen Traci Edwards Photography vilket gjorde det möjligt för paret att helt kunna vandra fritt och bara fokusera på varandra. Målet med dagen var att ha en mysig stund tillsammans och läsa löftena som de skrivit för bröllopet.

bröllop+elopement
vigsel+natur
elopement

Vanessa och Trevor hittade en fin plats att läsa sina löften på innan de gick vidare in bland de massiva stenformationerna. Den här typen av bröllop passade perfekt för dem och vi vill passa på att uppmana till att tänka efter vad ni som blivande brudpar vill få ut av er dag. Hur hade ni planerat er dag om det inte fanns en massa “måsten” för dagen? Gör om, kom på nytt och byt ut sånt som inte passar er.

trycksaker+natur
naturelopement+klädsel
naturelopement+natur
elopement+natur

Fotograf: Traci Edwards Photography LLC
Florist: Wild Blooms
Klänning: Baltic Born