Vintagebröllop I Idyllisk Trädgård: Bethany + Kai

Karaktären på ett trädgårdsbröllop kommer främst från vilken typ av trädgård som väljs för den stora dagen. Platsen för ett bröllop är en stor del av dekorationerna och sätter såklart sin prägel. Den trädgård som valdes av brudparet Bethany och Kai kan beskrivas som blomstrande, lummig och idyllisk. För visst är den vacker?

Medan gården utstrålade lantlig idyll tillförde brudparet en vintagestil som sömlöst kompletterade den lantliga känslan. Genom bilder från fotografen Angela Mia Photography får vi här nedan ta oss en titt på hur bröllopet såg ut när det gick av stapeln i september 2019.

vintage+bröllop
brudbukett+vintage
bröllop+klänning

Bethanys vintageklänning är så snygg! Komplett med sidenbandet i midjan och gammaldags spets som klär hela plagget. Till det har hon valt en brudbukett av olika blommor i vitt med inslag av ljusa blå toner.

bröllop+first+look
vintagebröllop+trädgård
brölllop+trädgård
vintagebröllop+hårstyling
brudklänning+bröllop+vintage

Dessa first look-foton påminner om oss valfri Astrid Lindgren-film och bara det säger väl hur idyllisk den här platsen är? Rabatterna är välfyllda av blomster och träden täcker nästan alla husens fasader.

vintageklänning+bröllop
vigsel+trädgård
vigsel+vintage+trädgård
brudtärna+bröllop

Brudtärnornas klänningar är alla i olika stilar men med den blå färgen som ett genomgående tema. Den blå nyansen som valts är ett mellanting av Kais kostym och blommornas ljusblåa ton.

vintage+bröllop
bröllop+vintage+retro

Ett av gårdens hus fick bli platsen för porträttfotografierna och oj, vilket hus! Det passar så väl ihop med det bröllop brudparet planerat. Vi tackar Bethany och Kai för att vi fått ta del av det här vintagebröllopet och all den inspiration som de delat med sig av.

vintage+brudbukett