Somrigt Microbröllop Med Vigsel I Trädgården

Hur får man sin egen trädgård att kännas speciell nog för ett bröllop? Faktum är ju att en trädgård är utmärkt för mindre sommarbröllop. Här på bloggen har vi sett många trädgårdsbröllop genom åren och här nedan ska vi få se en variant som bjuder in till en intim och hemtrevlig känsla.

Vill man att bröllopet ska kännas hemtrevligt och personligt är ens egen trädgård en bra grund att bygga från. Kanske är det en plats ni redan lagt ner tid på, en plats som delvis är prydd med era val av blomster och grönska. Så tänkte i alla fall Keri och Tony, vars micro-bröllop vi ska få ta del av idag. De slog till med ett intimt bröllop i en familjemedlems trädgård och stylade den med de få detaljer som saknades.

rustik+skylt+bröllop
bröllop+utomhus
vigsel+utomhus
vigselbåge+solrosor

För att sätta sin prägel på trädgården och göra den extra fin inför bröllopet valde brudparet att dekorera med solrosor. Vi ser dem inte bara i vigselbågen utan också i brudens bukett, som dekoration på skyltarna och snyggt utplacerade på dessertbordet.

bröllop+utomhus
sommarbröllop+vigsel
bröllop+vigsel
dekorationer+bröllop

Så fint! Dekorationerna är så välgjorda och enkla att ta efter. Den här vaskonstellationen av gamla, målade glasburkar och väv utstrålar hemtrevlig sommarfest.

bordsdekoration+bröllop
fika+bröllop
bordsdukning+orange+sommar

För att bygga vidare på alla de solrosor vi såg vid vigseln har brudparet dekorerat hela bröllopet i gula toner av olika slag. Vilken sommardröm!

bordsbukett+bröllop
brudbukett+solrosor
bröllop+klädsel

Det finns så mycket man kan göra med ett trädgårdsbröllop. Det kan vara grönskande och lummigt som detta eller så kan ni välja att dekorera det på ett helt annat vis. Slå upp väggar för att skapa ett uterum, sätt upp ett partytält och pynta med ljusslingor eller ta piknick-bröllop till en helt ny nivå med soffor och fåtöljer. Bara fantasin sätter gränser!

vigselbåge+sommarbröllop

Fotograf: Tylar Delegeane Photography
Möbeluthyrning: Pleasanton Rentals
Florist: LC Floral Design
Bröllopskoordinator: Events by Pins & Petals