Romantiskt Stylat Elopement I Solnedgången Vid Italiens Kust

Italien är känt som landet av romantik. Här går allt i kärlekens tecken - maten, drycken, personerna och naturen. Klimatet är ljummet och horisonten är aldrig långt bort. Italiens kust är världskänd och räknas som en av de vackraste på vår planet. Dagens stylade elopement är ytterligare ett bevis på att det är sant.

Vi ska få ta del av ett inspirationselopement med modern vintagekänsla på en fantastisk plats. Förutom de magnifika klipporna som söker sig ned i havet, speglar horisonten en ljuvlig solnedgång som färgar världen i en vacker färgpalett av rosa och orange. Bakom kameran står Sandra Åberg Photography och hon har gjort ett grymt jobb med att fånga den här bröllopsinspirationen på bild.

Inlägget innehåller adlinks

trycksaker bröllop

Färgpaletten som valts är en ljuvlig kombination av gråblått och puderrosa som gör sig väldigt bra tillsammans. Det påminner oss lite om klipporna och solnedgången vi kommer att få se i bilderna lite längre ner. Målningen på insidan av kuvertet ger trycksakerna en extra liten touch och sätter pricken över i:et på den här designen.

bröllop italien
bröllop bergen
bröllop elopement

Inspireras av brudens klänning:


utomhusbröllop italien

Solnedgången och utsikten gör den här platsen till svårslagen. Tänk att få ha en så fin miljö att njuta av på sin bröllopsmiddag.

bordsdukning ljusa färger

Liknande bordsdukning:


tårta grön
grön tårta bröllop
bordsdukning bröllop
bordsdukning bröllop

Leverantörerna har skapat en elegant dukning i ljusa toner och vita tyger som rör sig sakta i vinden. Blomsterdekorationerna knyter an till naturen omkring, men tar inte all fokus från den vackra utsikten som utgör en fantastisk backdrop för bröllopsmiddagen. Så fint!

bröllop utomhus

Vilken otrolig fotografering! Innan vi lämnar den vackra plats vill vi såklart påminna om att liknande eller minst lika storslagna miljöer finns i Sverige och Norden också, om Italien inte skulle vara en möjlig destination för just ert bröllop.

bordsdukning bröllop
bröllop bukett
bröllop bergen

Fotograf: Sandra Aberg Photography
Bröllopskoordinator och design: Amalfi Soirée
Florist: Rosalinda Flowers Weddings Lab
Klänning: Le Petit Atelier Verona
Skor: Bella Belle Shoes
Hår och makeup: Beauty Livery
Ringar: Taya Goielli
Trycksaker: Amalfi Soirée
Smycken: Lindsay Marie Design
Band: Lancaster&Cornish
Brudpar: Fabrizio and Antonia