Inspiration Till Utomhusbröllop i Mjuka Toner

Utomhusbröllop har varit populärt länge, men kanske att vigsel under bar himmel fick en liten extra boost under 2020 när Covid-19 satte bröllopsplaneringen i gungning. Under förra året såg vi många vackra utomhusbröllop och det är vi glada för!

Vi på Sisters in Law hoppas att bröllop i naturen kommer att fortsätta under 2021 också, så idag delar vi med oss av ett stylat trädgårdsbröllop med Jennifer G Photography bakom kameran. Tillsammans med sina branschkollegor har hon skapat ett grönskande sommarbröllop med en fantastisk trädgård som grund. De valde att kompletterade den blomstrande naturen med en mjuk färgpalett i blått, vitt och svagt rosa. Nu spanar vi in de vackra bilderna!

vigselbåge bröllop
bröllop utomhus
brudbukett bröllop
blommor till brudbukett
bröllop utomhus

Brudpar är klädda i ljusa toner som passar perfekt in i temat. Bruden bär en vit spetsklänning med släp medan brudgummen har på sig en beige kostym och matchar det stylade bröllopets färgpalett med en blå slips.

bordsdukning bröllop

De blå kulörerna tillsammans med det mörka träet påminner om gamla vintagemöbler, men själva helheten känns något mer modern och uppdaterad. Ett bra tips när det kommer till styling är att tänka på kontraster som skapar ett djup och ger en personlig touch till ert bröllop. Att blanda upp den här rustika vintagedukningen med modernare bestick och ljuslyktor skapar en unik känsla.

bröllop dukning blå
guld och blå färgpalett bröllop
chic tårta bröllop
bröllop fika
bröllop utomhus

Hoppas att ni tyckte om den här stylade fotograferingen och hittade inspiration till era egna bröllop!

beige kostym bröllop
brudklänning spets

Fotograf: Jennifer G Photography
Bröllopskoordinator: Taylor'd Southern Events
Plats: Magnolia Plantation and Gardens
Tårta: Sablée
Bageri: Makin Whoopie
Brudgummens klädsel: Men's Wearhouse
Florist: Tupelo Honey Flower Shop & Co.
Möbeluthyrning: Ooh! Events 
Hårstylist & makeup artist: Paper Dolls