Moody Elopement I Italienska Dolomiterna: Bettina + Michael

Bettina och Michael bestämde sig för att bjuda in till ett litet bröllop i bergen. Deras idé av en perfekt bröllopsdag innehöll få gäster och en hel dag fylld av romantiska stunder att uppleva för sig själva. I maj 2021 bjöd de in sina närmsta vänner och familj till ett intimt elopement i de italienska Dolomiterna. Till skillnad från Sverige där högsäsongen börjar ta fart i maj, är det fortfarande lugnt och stilla i Dolomiterna fram tills mitten av juni. Med andra ord så fanns det gott om plats för brudparet att hitta dalar i bergspassen där de kunde vara helt ensamma.

För att föreviga sin bröllopsdag hade Bettina och Michael med sig den lokala bröllopsfotografen Ellen från Wedding Photographer Dolomites. Hon har fångat de mest magiska ögonblick på bild och det är en ynnest att få kika igenom det här galleriet.

Bruden bar en vit brudklänning med spets längs ärmarna och en djup skärning i ryggen. De klädda knapparna ger kreationen den där lilla extra känslan av lyx. Visst är den vacker?

Miljön är slående! Under dagen valde brudparet att gå iväg för att få lite tid ensamma, att uppleva naturen på nära håll och samtidigt ta lite porträttfoton.

På senare år har brudpar vidgat vyerna för vad som kan kastas när de kliver ut från kyrkan som ett nygift par. Ett av de populärare valen är torkade eller färska blomsterblad. Här har vi ytterligare ett härligt alternativ: såpbubblor. Enkelt att förbereda, det är inget som behövs städas upp och det ser fantastiskt ut på bild.

Efter vigseln drog sig paret undan en liten stund för att skåla in deras stora dag. Så mysigt! En lugn stund med god dryck, en brasa i bakgrunden och glädjen av att äntligen få vara gifta. Kan det bli härligare än så?