Romantiskt Mikrobröllop i Trädgårdsmiljö: Clair + Michael

Pandemin har förändrat många saker. I bröllopsbranschen har det påverkar många brudpars planering och brudparet Clair och Michael är ett av många, många par som fått planera om sitt bröllop flera gånger. På grund av pandemin har fler och fler brudpar valt att anordna ett mikrobröllop i sin eller någon släktings trädgård. Bröllopsfotografen Nikk Nguyen berättar att ett mikrobröllop i hemmamiljö ses som mer romantiskt nu än innan pandemin. Det har blivit mer trendigt och många par planerar några av de mest fantastiska bröllopen i all sin enkelhet i sin egna trädgård.

Ett trädgårdsbröllop kan bli mer intimt, romantiskt och även kostnadseffektivt jämfört med andra typer av bröllop. Att skala ner har varit nödvändigt under pandemin, men nu även önskvärt och eftertraktat hos framtida brudpar. Planerar ni ett trädgårdsbröllop just nu? Låt er inspireras av Clair och Michaels dag.

Trädgården brudparet befann sig i hittade de via AirBnb, vilket är ett bra tips för er som inte har tillgång till en egen trädgård!

Eftersom de var tvungna att skära ner sin gästlista kunde de bland annat uppgradera sin matmeny, vilket tog bröllopsmiddagen till en ny nivå.

Clair var en av de brudar som alltid drömt om sin bröllopsdag. Hon hade i princip allt planerat innan hon och Michael ens förlovade sig. Att behöva planera och planera om sitt bröllop så många gånger lärde henne att det är nödvändigt att vara flexibel, oavsett vad som händer. Hon ser tillbaka på sin bröllopsdag med sådan förtjusning och glädje och kommer knappt ihåg något av det negativa. Det visade sig att ha ett litet och intimt mikrobröllop på bakgården var precis vad de båda ville ha i slutändan.

Bröllopsfotograf: Nikk Nguyen
Andrefotograf: Carhart Photography
Florist: Wildly Cultivated Floral Design
Dekor: Birch and Brass + Krystin Petschek Productions