Moody Vintagebröllop I Skogen: Kristine + Dominic

I detta inlägg ska vi få följa med på Kristine och Dominics intima höstbröllop i naturen. Paret valde att gifta sig i slutet av förra året och hittade en mysig, rustik stuga att vigas vid. Med sig under dagen hade de fotografen Josh Rose och genom hans bilder får vi ta del av en otroligt mysig dos höstinspiration.

Huset där brudparet höll sin vigsel är sparsamt dekorerad med rustika inslag och mer än så behövs inte för att det här ska vara en riktigt fin plats att gifta sig på. Vi älskar känslan av en skogsträdgård med tillhörande stuga. Nu spanar vi in bilderna!

rustikt bröllop
rustikt bröllop

Hur vacker är inte bruden? Vi älskar den enkla, vintageinspirerade klänningen hon bär tillsammans med en kortare slöja och röda läppar.

bröllop i skogen
rustikt skogsbröllop

De stora trädstammarna som tornar upp sig runt brudparet skapar verkligen en mäktig känsla till platsen!

bröllop utomhus
vintage elopement
vintage vigsel bröllop
rustik höst bukett

Brudbuketten är ett verk ihopsatt av torkade blad, korn och frukt. Så fint att buketten är mer platt än rund, det ger den en lite annorlunda och spännande form.

rustikt elopement
bröllop utomhus elopement
elopement skogen vintage

Att hitta rätt plats för bröllopet kan verkligen göra skillnad i planeringen. Allt beror på hur mycket tid man vill lägga på stylingen - vill man dekorera från start eller hellre hitta nåt där allt redan är i ordning? Fundera på hur ni vill gå till väga och leta efter bröllopsplats därefter.

kostym vintage bröllop
vintage brudklänning
Miranda_Stevenson_Josh Rose Photography_20201212-California-Carmel River State Beach-Kristine and Dominic-118_low.jpg

Efter sin vigsel i skogen gick paret ner till kusten för att ta porträttbilder på stranden. Det var en riktigt molnig dag, vilket ledde till porträtt med en moody känsla. Vi på Sisters in Law tycker de blev så vackra. Visst passar känslan i bilderna bra ihop med brudparets vintagelook?

elopement moody

Fotograf: Josh Rose Photography
Vigselförrättare: Denise Adkins
Bröllopskoordinator: Simply Eloped
Plats: Carmel Redwoods Cabin