Intim Och Stillsam Vigsel I Bergen: Jessica + Tanner

Inlägget innehåller adlinks

När det var dags för Jessica och Tanner att gifta sig valde de att anordna en intim vigsel i bergen. De ville ha ett lugnt bröllop som dessutom fungerade bra tillsammans med deras ettåriga son. Att ha ett stort bröllop med massor av gäster och ett tight schema kändes mer stressigt än roligt för paret, så en intim vigsel tillsammans med deras son passade paret perfekt. Jessica och Tanner hittade en underbar plats i Colorado, USA med fantastisk natur och bergig miljö.

Det blev en väldigt mysig stund som det nygifta paret var väldigt nöjda med. Vi ska nu få spana in deras vigsel, genom bilder tagna av Lisa Rose Photography.

elopement berg
elopement natur
elopement klädsel barn
klädsel bröllop natur
klädsel bröllop utomhus

Klädsel för bröllopet:


enkel brudklänning elopement
elopement utomlands

Under den senaste tiden har vi fått se så många fina elopements och det är så inspirerande. På Sisters in Law har vi publicerat allt från urbana elopements till äventyrliga vandringsbröllop och intima elopements på hemmaplan. Elopements är en typ av bröllop som exploderat på senaste tiden och vi kommer nog att få se en hel del härliga elopements i framöver också.

Om ni är i planeringsfasen av ett bröllop och vill hitta mer inspiration till just elopements kan vi rekommendera att gå igenom vårt arkiv där vi samlat alla elopements som publicerats på bloggen. Här hittar du dem.

ringar bröllop
bröllop hår inspiration
brudklänning med släp
elopement i berg
elopement med barn
bröllop barn klädsel

Vi kan tänka oss att familjen hade en riktigt mysig dag uppe bland bergen. En del av charmen med elopements är hur mycket tid man får tillsammans och hur man kan använda den till att verkligen njuta av varandras sällskap på en så speciell dag. Det är en fin stund att minnas och kunna se tillbaka på genom bilderna.

bröllop klädsel hängslen
porträtt bröllop
brudklänning elegant
bröllop kostym ideer
brudbukett grön vit
brudklänning stilren

Fotograf: Lisa Rose Photography
Vigselplats: Garden of the Gods
Florist: The Ruffly Rose
Vigselförrättare: Tessa Powell Weddings
Bröllopskoordinator: Simply Eloped