Romantiskt Och Modernt Elopement i Madrid

Ställ inte in, ställ om! Leverantörerna bakom den stylade fotografering vi ska få se idag vill uppmana de brudpar som tvingats ställa in sitt planerade bröllop att ställa om och ordna ett romantiskt elopement istället. Det kommer tid för stora fester och firanden när pandemin är över, men kärlek varar för evigt. “Social distancing is temporary, but love lasts forever” skrev fotograf Lara Onac i sitt mail till oss och vi kan inte annat än instämma.

Bilderna i dagens blogginlägg tar oss med till ett undangömt kapell mitt i Madrid. Omgivet av den bullrande stadens trafik och höga byggnader gömmer sig denna romantiska plats som återspeglar lugn och skönhet med Medelhavskänsla.

trycksaker + inbjudan
Spain + Spanien
Madrid + capital

Medelhavskänslan infinner sig direkt. Det valda färgtemat matchas mellan inbjudningskorten och byggnadernas arkitektur. Tonerna av turkos, sand och terrakotta representerar havet, solen och sandstränderna.

frack + brudgum
brud + modell

Brudparet är klädda i eleganta, moderna outfits som ger en spännande kontrast mot den historiska platsen. Brudklänningen från Raquel Ferreiro har en modern silhuett som faller ner i ett kort släp i kjolen.

detaljer + details
spets + släp
nygifta + newly weds
kärlek + lycka
bukett + bukettinspo
makeup + ögonskugga
ring + accessoarer

Brudens smycken i guld har överdimensionerade, turkosa stenar som direkt drar blicken till sig. Vi gillar tanken på färre men större smycken. Makeupen går i naturliga toner som framhäver brudens drag, ett mjukt persikofärgat läppstift som matchas med ögonskuggan och diskret skimrande naglar.

meny + dukning
bordsdukning + middag

Dukningen är enkel men iögonfallande. Levande ljus är romantiskt oavsett tid på dygnet. De färska blommorna blandas med torkade växter för en romantisk och bohemisk känsla. Besticken i guld passar perfekt med färgtemat som förstärks i servetterna och duken. Enkla naturmaterial är ett utmärkt val i det varma klimatet.

middag + bröllopsmiddag
servett + bestick
bröllopsmiddag + dinner
skål + cheers
cake + tårta
bröllopstårta + cake
dessert + efterrätt

Ett elopement är ett utmärk sätt att fira er kärlek under dessa omständigheter och restriktioner. Även om det inte är ett förstahandsval när det kommer till era bröllopsplaner så är vi övertygade om att ni kommer att uppskatta den intima stund som ett elopement faktiskt är. Det kommer en tid för storslagna firanden och det finns inget som säger att ni inte kan följa upp ert elopement med en rejäl bröllopsfest när tillfälle ges.

Berätta gärna för oss i kommentarsfältet hur ni tänker kring er bröllopsplanering under pandemin. Vi ser fram emot att höra om era planer!

kärlek + love
glädje + lycka
blommor + blomster
flowers + florist
modeller + porträtt

Bröllopsplanerare & styling: Something Blue
Fotograf: Lara Onac
Lokal: The Chapel
Florist: Savia Bruta
Brudklänning: Raquel Ferreiro
Skor: Javier Gonzalo
Smycken: Acus Complementos
Hår och makeup: Lucia’s Make Up & Hair
Brud/modell: Elisabet Cid
Brudgum: Mario F. S.
Kostym: García Madrid
Bröllopstårta: Acaramelada
Trycksaker: The Spaniel Studio
Uthyrning av möbler och bordsdekorationer: Cashmere Decoración
Textilier: Pomegranate Colours