Inspiration Till Blomstrande Strandbröllop Från Kreta, Grekland

Det är inte alla typer av platser eller bröllopslokaler som man helt fritt kan bygga upp i vilket tema som helst. Det blir väldigt svårt att skapa en rustik känsla på ett elegant slott, precis som det är svårt att skapa en lyxig känsla i en äldre lada. Men väljer man en annan plats för sitt bröllop, en strand exempelvis, så kan ni utforma den precis hur ni vill. Det är nästan som att stranden ger dig en helt tom canvas att måla på. I det här inlägget ska vi få ta del av ett stylat strandbröllop med fokus på mängder av blomster.

De äkta makarna, fotografen Andreas Markakis och bröllopskoordinatorn Crete for Love, har samlat många av sina favoritleverantörer på den grekiska ön Kreta och skapat ett bröllopsupplägg som de älskar - ett slags trädgårdsbröllop på stranden.

Vad som gör den här fotograferingen ännu lite mer speciell är att Andreas valt att fotografera en del av dagen på sin analoga kamera. Att fota med film ger en romantisk känsla i den slutliga bilden som blir mer mjuk. Kan du urskilja vilka bilder som är digitala och vilka som är analoga?

bröllop middag
bröllop bordsdukning

Eftersom naturen och miljön runt omkring är väldigt mjuk valde leverantörerna att ställa dit möbler med ett desto hårdare uttryck med sina skarpa former.

bröllop bord strand
bröllop gul tårta
bröllop tårta blommor

De härliga tårtorna kommer från Monterno och här får vi se flera olika stilar. Visst ser de goda ut? Ett tips vi har till er par som inte riktigt kan bestämma er om designen eller smaken på tårtan - ha flera små bakverk istället!

bröllop tårta minimalistisk
bröllop tårta blomma sommar
skor strandbröllop
bröllop drinkar tips
ringar bröllop
bröllop kostym brudgum
bröstbukett bröllop
bröllop vigselbåge stranden
brudbukett blommor sommar
brud bröllop strand

Vilken underbar klänning! Wow! Den puderrosa nyanser och blomsterspetsen passar perfekt in i denna scen.

bröllop brudklänning
blomsterkrans bröllop
bröllop golden hour

Som en avslutning på den här stylade fotograferingen delar vi även en liten film från dagen. En video fångar verkligen känslan och atmosfären på ett annat sätt än bilderna gör. Det kan vara värt att ha med i tankarna när ni planerar ert bröllop. I vårt arkiv med bröllopstjänster hittar ni både fotografer och videografer till bröllopet. Ta en titt där för inspiration efter att du spanat in filmen nedan.

Fotograf: Andreas Markakis
Bröllopskoordinator: Crete for Love
Videograf: Filmad av Kostas Spanoudakis, producerad av Andreas Markakis
Lokal: Glaros Luxery Villa
Florist:: Manfler
Catering, middagsdukning och bar: Monterno
Tårta: Monterno
Ljus: Ultra Special Events
Stolar och dekorationer: Yiogia Xalakatevaki
Klänning: Made Bride by Antonea
Brudens skor och håraccessoarer: Savrani Creations
Smycken:  Fey Papanikou
Hår och naglar: Greg Hair and Nails
Smink: Makeup by Maria Tzanakakis
Brudgummens kostym och skor: Ezzo Exclusive
Trycksaker: The Blue Workshop
Brud: Maria
Brudgum: Manos