Äventyrligt Elopement i Pastelliga Färger

Att ta till udda dekorationer, hitta annorlunda vigselplatser och våga tänka utanför bröllopsboxen är sånt som vi tycker är extra roligt att se. Vi älskar när platser som inte är tänkt för bröllop egentligen, används till bröllop. Idag ska vi få ta del av en stylad fotografering som har anammat det tänket lite grann. Den här inspirationsfotograferingen tar nämligen plats mitt ute i öknen, framför ett gammalt flygplan som hittat sin sista viloplats vid foten av ett litet berg.

Men det som får oss att gilla den här fotograferingen lite extra mycket, är hur resor och flygplan sprider sig från den tänkta vigselplatsen till resten av stylingen. Det mest märkbara är hur trycksakerna fått en snygg touch av världskartor, frimärken, visumstämplar och andra detaljer som kan länkas till resor. Dessutom har designern Villarosa Paper Goods slagit in det hela i en mjuk färgpalett bestående av toner som går i rosa och aprikos. Färger som sen, såklart, hittas åter i bland annat brudens bukett längre ner. Vi kollar in dessa bilder, tagna av fotografen Melissa Fe Chapman.

färgglada trycksaker bröllop
rosa trycksaker bröllop
trycksaker bröllop
elopement öknen
bröllop frisyr
brudbukett orange
elopement i naturen
orange brudbukett

Hur underbar är inte den här buketten? Den är gjord av Flowers By Michelle som gjort ett strålande jobb med att få ihop olika kulörer och blomstersorter till en enhetlig bukett.

porträttfoto bröllop
porträttfoto bröllop
bröllopsbukett brud
klänning elopement

Det andra som vi länkar samman med flygplan, som inte är riktigt lika självklart, är brudens val av klädsel. En byxdress med ett nätt släp som breder ut över ärmarna när bruden sträcker ut sina händer - precis som ett flygplan gör. Vare sig du vill hämta din inspiration från resor och flygplan: visst är det en helt underbart snygg byxdress från Dalliance Bespoke?

bröllop porträttfoto
klädsel bröllop
tvådelad klädsel bröllop

Fotograf: Melissa Fe Chapman Photography
Byxdress: Dalliance Bespoke
Kostym: Friar Tux
Hårstylist: Jenn Celis
Skönhet: Haley Carmody Artistry 
Florist: Flowers By Michelle
Trycksaker: Villarosa Paper Goods
Tomtebloss: Broadway Bridal Sparklers
Snören runt buketten: EMMALINH
Plats: Nelson Ghost Town