Bröllopsinspiration i Botanisk Trädgård med Färgtema i Grönt, Blått och Lila

Enligt Alicia som är florist på Bella Fiori, är Bella Luna Farms i nordvästra USA varje botanikers drömresmål. Med sin frodig grönska gav platsen inspiration till de bilder vi ska få se idag. När ni planerar bröllop bör ni först välja plats för vigsel och fest, för är sedan skapa en design och färgpalett som passar in i omgivningen. Precis så gjorde kreatörerna bakom denna fotografering. Här valdes inslag i olika nyanser av av grönt, blått och lila som tillsammans skapade grunden till vad som blev helt fantastisk bröllopsinspiration i ren botanisk anda.

Ord på spegeln: “If I had a flower for every time I thought of you I could walk in my garden forever“.

Ord på spegeln: “If I had a flower for every time I thought of you I could walk in my garden forever“.

Trädgårdsbröllop på hemmaplan är något vi inte ser så ofta. Men har man en stor trädgård själv eller hos en släkting som öppnar upp dörrarna för en bröllopsfest, så skapar det fantastiska förutsättningar för ett intimt och personligt bröllop.

grönt och lila färgtema bröllop
botanisk trädgård bröllop
dukning bröllop vintage tema

Här ser vi ett vackert uppdukat bord som verkligen utstrålar liv och glädje med alla dess färger.

Söker du udda porslin till ditt bröllop? Spana in Rental Stories i Stockholm som hyr ut allt möjligt vackert till både bröllop och fest.

The Botanical Bride: Garden Inspiration from the Pacific Northwest_B_big. Jones Photography_PASS0076.jpg

Bakom kameran står B. Jones Photography och vi vill påminna hur viktigt det är att välja rätt bröllopsfotograf inför er dag. Allt handlar nämligen om hur ni vill att känslan ska vara på ert bröllop. Är man på en plats som denna, där det nästan känns som en explosion av grönska och blomster blandat med färgrika detaljer i dekorationerna, så bör man välja en fotograf som fångar dagen på just det sättet, som B. Jones Photography har gjort här. Bilderna är ljusa och färgrika och man får precis den känslan man förväntar sig när man besök en botanisk trädgård.

Söker du en fotograf i Sverige till ert bröllop? Ta en titt i vårt arkiv med bröllopstjänster för att inspireras av de olika stilarna bland de fotografer som finns listade där.

brudklänning med stor underkjol

I den här fotograferingen får vi se en brudklänning prydd med tygfjärilar, vilket känns väldigt passande i en blomstrande miljö som denna.

slöja broderi bröllop

Till klänningen fanns även en matchande slöja, även den prydd med vackra tygfjärilar.

örhängen och hårsmycke bröllop
brudbukett lila toner

Vi förväntade oss inget annat än en storslagen brudbukett som denna i en fotograferingen med botaniskt tema. Wow, vilken bukett!

bakverk bröllop

Det är inte bara blommorna och brudklänningen som passar in i miljön, utan även bakverken från Flour Dusted. Att skriva att kakorna är vackra känns som en underdrift. De är som små konstverk! Dessa bakverk är ett klockrent exempel på en detalj som gör att gästerna minns dessertbordet på just ert bröllop lite extra. Här krävs både tålamod och precision.

vackra bakverk till bröllop

Ytterligare otroligt frestande bakverk. Vattnas det i munnen hos dig också?

Vi tackar alla inblandade leverantörer för att ha inspirerat oss och förhoppningsvis även er läsare med dessa bilder.

gröna macarons

Fotograf: B. Jones Photography
Florist: Bella Fiori + MeaMarie Bridal Atelier
Inbjudningskort: Idea Chic
Plats: Bella Luna Farms
Bakverk: Flour Dusted
Brudklänning: MeaMarie Bridal Atelier
Möbler: Snohomish Rental Company
Hårstylist: Posh Styling