Inspirerande Brudklänningar Från Bride & Winter

Vi på Sisters In Law pratar mycket om personlighet när det kommer till bröllop. Din bröllopsdag kommer att vara en av de viktigaste dagarna i ditt liv, och därför tycker vi att det är så viktigt att ni som brudpar visar vilka ni är i valet av plats, dekorationer, tema, inbjudningar etc. När ni ser tillbaka på den här dagen vill vi att ni ska älska varje detalj lika mycket som ni älskar varandra!

Något som är individuellt för varje brud är såklart hennes klänning. Idag finns det oändligt många val för dig som snart ska gifta dig, därför har vi tagit på oss att komma med tips, idéer och förslag som kan hjälpa dig att veta vilken riktning du vill gå. Romantisk prinsessa? Avslappnad bohem? Noggrant stylad? Inspireras av din egen garderob för att plocka fram essensen i din personliga stil.

Idag ska vi syna dessa underbara klänningar från Bride & Winter i sömmarna! Bride & Winter drivs av Alana och Barb, två kvinnor som älskar mode, stil och kvalitet. Märket har sin bas på Nya Zeeland, de tror starkt på kvinnlig potential och donerar en del av sin vinst till New Zealand Women's Refuge vilket vi tycker är ett fantastiskt initiativ.

balklänning + bröllop + brud

“Haven” - Madi Lane Bridal

En sann prinsessdröm med mjuka former och delikat spetsbrodyr på både bodyn och i kjolen. Den klassiska balklänningssiluetten är tidlöst romantisk och ett perfekt val för bruden som drömt om sitt bröllop sedan hon var liten. Tyllkjolen med släp ger ett inslag av drama och flärd som gör att du kommer att lämna ett oförglömligt intryck!

prinsessa + prinsessklänning
statement + bröllopsklänning

“Harlie” (Ivory) - Made With Love Bridal

Modern elegans möter handtillverkad spets från Israel i “Harlie”. Klänningen passar den sofistikerade och världsvana bruden som vet precis vad hon vill ha. Sömmerskorna har handbroderat små, små pärlor i spetsen som ger ytterligare en dimension när du ser klänningen nära. Den öppna ryggen bjuder in till en avslappnad frisyr, halvuppsättning eller fläta. Vi gillar stylingen på bilderna där ett par stora örhängen står i fokus för att balansera ringningen.

öppen rygg + formsytt
bohemisk + bohemisk brudklänning
detalj + knappar + dragkedja

“My Love” - White Meadow

Skapad av oversizad fransk spets i bomull och silke, kombinerad med tunn mesh som håller detaljerna på plats. Spana in detaljen i ryggen, vi fullkomligt tappade hakan! Vi uppskattar allt arbete som går till att skapa en sådan detalj, det gör hela klänningen till ett statement. Du behöver öppna knapparna för att komma i klänningen, det finns även en dold dragkedja som förenklar processen något. Bohemiska vibbar med ett inslag av struktur ger en spännande kontrast i klänningen.

elegans + brudklänning
klassiskt + tidlös + design

“Ida” - White April

Off the shoulder-detaljen ger oss vibbar av den coolaste bruden i stan, håller du inte med? Det ger också möjlighet att låta en vacker håruppsättning eller ett riktigt statementsmycke stå i centrum. Den strömlinjeformade siluetten osar sofistikerad elegans och passar bruden som föredrar det enkla men ändå vill göra ett bestående intryck på sin bröllopsdag. Klänningens längd är perfekt för dig som inte är bekväm i högklackat, ingen behöver veta att du har platta skor under släpet. De vågade röda läpparna gör looken komplett!

details + Bride & Winter

“Vera” - V Bridal

Kontrasten mellan nude och ivory i “Vera” framhäver de drömmiga spetsarna, vi föll direkt för detaljerna på ärmarna som nästan får spetsen att se tatuerad ut. Spetsens naturliga form har även fått bestämma urringningens linjer framtill. Vi ser också detaljer i ryggen som är gjorda med en imponerade noggrannhet och klänningen sitter dom gjuten på modellen.

lace + wedding dress

Hittade du en favoritklänning från Bride & Winter? Berätta för oss i kommentarsfältet! Hoppas att detta inlägg inspirerade dig som är på jakt efter en brudklänning att leta vitt och brett. Vi rekommenderar varmt att du spanar in Bride & Winters hemsida för mer inspiration.