Intimt Utomhusbröllop En Decemberdag: Ainsley + Preston

Ainsley och Preston träffades i high school i Amarillo, Texas. Ainsley som är fotograf, tog Prestons sista års-porträtt och de blev genast vänner efter det. Strax därpå började de dejta och började sedan på college tillsammans i Savannah, Georgia. De valde att anordna ett litet och intimt bröllop med enbart sina föräldrar och syskon närvarande. Framför ett fyrhus i Savannah sa de ja till varandra en decemberdag och fotografen Authentic Collective var på plats för att föreviga allt.

smink bröllop
vigselring diamant
brudskor bröllop pumps

Eftersom bruden Ainsley själv är fotograf, var det såklart viktigt att anlita en professionell fotograf för deras dag och det är något vi vill skicka med alla, fotograf eller ej. Ert bröllop är en dag som inte kommer igen. Se till att få den dokumenterad till fullo! Det är bilder ni kommer njuta av för resten av era liv. Söker ni efter en bröllopsfotograf just nu? Ta en titt i vårt arkiv med bröllopstjänster för att hitta talanger runt om i Sverige.

brudbukett vinterbröllop
brudgum kostym

Så stiligt klädval av brudgummen!

bröllopsfotograf
bröllopsporträtt
bröllopsporträtt
King_King_Authentic Collective_AinsleyPreston385_big.JPG
King_King_Authentic Collective_AinsleyPreston422_big.JPG
bröllop utomhus borgerligt
bröllop fyrtorn strand
slöja bröllop spets

Väderleksrapporten visade åska och storm hela dagen. Vinden var närvarande men regnet höll sig borta tills dess att de var klara med porträtten. Det blåsiga vädret skapade effektfulla bilder, vilket var exakt vad Ainsley hoppades på.

brudbukett bröllop
strandbröllop