Bröllopsinspiration Med Naturen och Skogen Som Inspirationskälla

Nu har vi ett inlägg fullpackat med inspiration på gång igen. Den här gången drar vi paralleller till vår fantastiska natur i Sverige: skogen. Vårt land har otroligt mycket skog att erbjuda, och tack vare allemansrätten är det fritt att vandra omkring i den. Nu när de varmare månaderna är framför oss vill vi inspirera till att nyttja skogen till max. Kanske kan vi så ett litet frö om ett skogselopement?

Om ett naturbröllop inte är er personliga preferens, vill vi ändå inspirera till att vidga era vyer vad gäller dekorationer och detaljer. Här nedan väntar en serie foton från fotografen Odiza fotografie, som fångat ett naturinspirerat bröllop på bild. Bröllopskoordinatorn BEST DAY EVER Events har sett till så dukning, styling och lokal jobbar tillsammans för att få fram en moody och rustik känsla. Det är nästan så vi kan tro att det här är ett bröllop från de norrländska skogarna. Faktum är dock att den här fotograferingen ägde rum i Nederländerna. Men var det än tog plats, så är vi grymt imponerade av vad leverantörerna lyckats få ihop. Vi tar en titt!

bröllop+kostym+fluga+brudgum
bröllop+kostym+fluga+brudgum
bröllop+kostym+fluga+brudgum+brud+bukett
bröllop+brud+bukett

Åh, vilken vacker brudbukett! När det kommer till att skapa en bukett finns det mycket att tänka på, men det vi vill lyfta är att tänka hållbart. Försök hitta blommor som är i säsong och som växer i Sverige. Vill du ha tips på hur du kan tänka angående din bukett och blomsterarrangemang inför bröllopet kan du läsa reportaget med Floristerna Carolina Linné och Daniel Grankvist - Floristerna tipsar: Blomsterinspiration för ett hållbart bröllop.

bröllop+brud+bukett+klänning
bröllop+brud+hårstyling+hårsmycke
bröllop+brud+bukett+klädsel
bröllop+brud+bukett+klädsel+vigsel
bröllop+brud+bukett+klädsel+vigsel
bröllop+brud+bukett+klädsel+vigsel
bröllop+bukett+vigsel

Kan ni inte ta med gästerna till en middag i naturmiljö, kan ni istället ta med naturen in som på bilen ovan.

bröllop+brud+klädsel+smycken
bröllop+brud+bukett+klädsel
bröllop+brud+bukett+klädsel+porträtt
bröllop+bordsdukning

Här börjar skogens närvaro att göra sig sedd. Bordsdukningen pryds av mörka färger och inslag från naturen: Grenar och träelement är en stor del av dekoren. De enkla kulörerna i bordsdukningen och linnedukarna för tankarna mot en modern look samtidigt som den mysiga känslan stadigt håller sig kvar.

bröllop+bordsdukning+blommor
bröllop+bordsdukning+blommor
bröllop+bordsdukning+blommor
bröllop+bordsdukning+blommor
bröllop+bordsdukning+mat

Att servera plockmat till förrätt är ett socialt och bra alternativ för er som vill laga er mat själva. Ta hjälp av närmaste familjen och vännerna med att duka fram färdiga tallrikar med plockmat innan det är dags att sätta er ned för middag, så slipper ni dessutom anlita serveringspersonal. Glöm inte bort att många gäster mer än gärna vill hjälpa till på bröllopet, och det är inte så jobbigt att varken duka på eller av om man är många som hjälper till. Detta är kanske inget vi rekommenderar till ett större bröllop, men bjuder ni in till ett litet och intimt bröllop finns alla möjligheter att slippa anlita serveringspersonal.

bröllop+bordsdukning+bakverk
bröllop+bordsdukning+bakverk
bröllop+bordsdukning+bakverk

Fotograf: Odiza fotografie
Bröllopskoordinator: BEST DAY EVER Events
Lokal: Slot Doddendael
Styling och uthyrning: Happy Vintage
Stylistassistent: Lola Land
Makeup artist: The Bridal artist
Florist: Bloemenmeisjes
Klänning: LaDonna, Nijmegen
Trycksaker: Ik blijf je Trouw
Kostym: Rietbergh
Bageri: Little Cupcake shop, Nijmegen
Modeller: Rob Hammer, Thari Hammer van den Heuvel