Trädgårdsbröllop med färgglada detaljer: Corinne + Jeff

Inlägget innehåller annonslänkar.


Idag ska vi få ta del av Corinne och Jeffs härliga trädgårdsbröllop i ett färgglatt manér. De är stora naturentusiaster och ville spegla det i sitt bröllop. Därför valde de att gifta sig utomhus, med DIY-dekorationer och en färgpalett som kompletterade miljön. Att själva sätta ihop sitt bröllop, vad gäller allt från dekorationer till mat och blomster, var väldigt viktigt för paret och de valde därför att fråga sina nära om hjälp.

Att få ihop allt inför ett bröllop kräver lite hjärngympa! Det finns så klart många tips och tricks som kan bidra till att få ihop alla förberedelser utan att behöva tumma på upplevelsen, men det bästa tipset är helt klart att fråga om hjälp. Har ni familj och vänner som möjligtvis kan ge en hjälpande hand? Det kan vara en väldigt bra bröllopsgåva istället för materiella saker, till exempel. Det börjar bli mer och mer populärt att brudpar efterfrågar ekonomiskt stöd för att bröllopet ska kunna gå av stapeln, och på samma sätt kanske det kan vara en idé att fråga era gäster om hjälp med sånt som behöver fixas inför den stora dagen? Är svärfar riktigt duktig i köket? Är bästa vännen en fena på bordsdukning? Fråga runt efter hjälp, så kanske ni även får lite extra tid att umgås på. En vinst för alla!

bröllop+klänning+romantisk
bröllop+skor+elegant

Liknande produkter

bröllop+klänning+brud+klädsel
bröllop+hår+styling+frisyr+smycken
bröllop+brudgum+kostym+klädsel
bröllop+vigsel+utomhus
bröllop+utomhus+vigsel

Vigselplatsen är alldeles fantastisk, grönskande träd med blomster som faller över den lilla bakgrundsväggen ger platsen en fin inramning.

bröllop+vigsel+utomhus
bröllop+vigsel+utomhus
bröllop+blomster+buketter

Färgpaletten är väldigt neutral med naturliga toner, men så har paret även valt att lägga in en del färgklickar. Den här gula färgen är ett snyggt tillägg!

bröllop+utomhus+porträtt

Brudens look är väldigt elegant och stilren. De stora örhängena får ta sin plats, vi tycker det är så snyggt att låta halsen få vara fri från smycken.

bröllop+utomhus+klänning
bröllop+solnedgång+porträtt
bröllop+porträtt+utomhus

Vi tackar Corinne och Jeff för att vi fått ta del av deras bröllop, och hoppas på att de hade en fantastisk fest på den här underbara verandan. Visst ser det härligt ut?

bröllop+utomhus+plats

Fotograf: Farrah Julin
Bröllopskoordinator: Spillian
Blommor: Fox Fodder Farm