Hållbart Stylat Elopement På Franska Rivieran

Det är lätt hänt att miljöaspekten hamnar i skymundan när det kommer till bröllopsplaneringen. Att ordna ett bröllop, litet som stort, kan vara tidskrävande och ibland även stressigt. Det är många delar som ska gå i lås för att allt ska flyta smidigt på den stora dagen. Hållbarhet är en viktig del av bröllopskoordinatorn My Riviera Weddings arbete: “Small acts of kindness, even when it comes down to how a table is set and the menu is planned at a wedding, can have a positive impact on our environment” skriver hon med egna ord om plåtningen som vi ska få dela med er idag.

Leverantörerna, med My Riviera Weddings i spetsen, har satt ihop en stylad fotografering där allt ifrån kläderna till accessoarerna och detaljerna i dukningen är gjorda av hållbara och återvunna material. Mer information finns längst ner i blogginlägget, men vi börjar med att ta en titt på bilderna och njuta av den eleganta bröllopsinspirationen med handgjorda makramédetaljer i magisk strandmiljö!

beach club + sommarbröllop
palm + naos + beach

Naos Beach ligger i Cap d'Ail, som angränsar till Monaco på den franska rivieran. Cap d’Ail är en udde med branta klippor, frodig natur och mysiga sandstränder. Solen stod högt på himlen när leverantörerna bakom dagens plåtning gjorde i ordning dukningen som bestod av imponerande mängder makramé som skapade ett bohemiskt och elegant intryck. Makramé är ett roligt hantverk att lära sig för den som har tid över och definitivt något som de flesta kan behärska. Kanske kan du göra en egen duk till din nästa middagsbjudning?

virkat + stickat + makrame
detaljer + tassels

Bröllopskoordinatorn My Riviera Weddings har även skrivit ett blogginlägg om dagen som du kan läsa här.

dukning + bordsdukning + bröllopsmiddag
tallrikar + porslin + skålar
makramedetaljer + dukning + bestick

Dukningen som går i ljusa toner är verkligen en bohemisk dröm! Guld och silver blandas på vaser och bestick vilket ger ett charmigt resultat som vi gillar. Den neutrala färgskalan håller temat samman men väver också in de torkade blomsterkreationerna i helheten.

florist + blommor + blomster
macrame + stickat + knypplat
elopement + bohemiskt + hållbart
modell + brudgum + avslappnad
photoshoot + plåtning + editorial

Barfota, iklädd en somrig ensemble, väntar brudgummen in sin brud i skuggan. Brudens klänning från Geraldine Daulon Paris består till största delen av tyll som drömlikt draperar hennes figur.

beach club + naos + dukning
beach + happiness + summer

Makramé-detaljerna i brudbuketten och brudens örhängen får oss att genast vilja börja skapa egna accessoarer. DIY har aldrig varit mer aktuellt, trenden att skapa själv är inte bara snäll mot miljön utan även plånboken. Vi vill gärna se vad du skapat till ditt bröllop/festtillfälle, delad inspiration är dubbel inspiration!

tyllklänning + strandelopement
bukett + torkade blommor + strand
tyll + håruppsättning + detaljer
makrame + örhängen + handgjorda

Fotograf: Sarah Stefani Photography
Videograf: Christophe Mechineau Filmmaker
Bröllopskoordinator: My Riviera Weddings
Makeup & hår: Agnès Doussot
Modeller: Allison Soro och Federico Uribe
Brudgummens klädsel: 209 Mare, Monaco
Brudklänning: Geraldine Daulon Paris
Beach Club: Naos Plage Cap d'Ail
Blommor: Ricci Creation
Macramé-örhängen och dekoration på bordet: Made With Love by Natalia