Shamanskt Bröllop På Privat Strand i Mexiko: Maria + Andres

Ett shamanskt bröllop är helt enkelt ett bröllop som leds av en shaman och denna mindre traditionella variant av ceremoni har vuxit i popularitet de senaste åren. En anledning till det kan vara att många brudpar känner att de vill lova sig själva till varandra även på en spirituell nivå. Oavsett anledning så tycker vi att det är spännande att se brudparens olika tolkningar och vad deras individuella löften betyder för just dem. Idag färdas vi virtuellt till Bahia de Los Sueños i Mexiko, vilket översätts till The Bay of Dreams, där Maria och Andres förenades den 22 november 2019. Paret gifte sig genom en shamansk ceremoni på en privat strand och nu ska vi få kika på de fantastiska bilderna som Allan Carrazco Photographer tagit.

Mexico + Big Sur
brudklänning + bröllopsklänning
makeup + sminkning

Solen stod högt på himlen när Maria började göra sig i ordning på den stora dagen. På dessa varma breddgrader är det viktigt med makeup som klarar värmen, speciellt om ceremonin ska hållas utomhus som i detta fall. Maria hade valt att samla sitt hår baktill i en svans som tvinnats elegant med en slinga av hennes eget hår. Uppsättningen gav ett klassiskt och stilrent intryck som passade perfekt till hennes klänning.

bukettinspo + brudbukett
team + beauty
brudgum + manschettknappar
slöja + släp + tyll
röda klänningar + brudtärnor

Brudklänningen hade en klassisk skärning med smickrande sömmar framtill och ett tunt släp som svepte in bruden och gav henne ett romantiskt glow. Vi gillar kombinationen av raka, enkla linjer och det skira tyget i ryggen. Brudtärnornas klarröda klänningar passade perfekt med dukningen och dekorationerna som vi alldeles strax ska ta en titt på.

bordsplacering + strandbröllop
beach wedding + strand + sommar
dekorationer + middag + sandstrand

Paret valde en höstig färgpalett med toner i orange, röd och brun med inslag av rosa och grönt. De mörka träborden och stolarna gav en rustik känsla som kombinerades fint med den avslappnade och bohemiska dukningen. Det är så snyggt att välja glas i olika utföranden och färg för att skapa en mer levande dukning.

dukning + bohemiskt + rustikt
meny + orange + rosa
strandceremoni + shamanisk ceremoni
beach + boho + bohemiskt

Vigselplatsen var vackert dekorerad med flätade ljuslyktor, torkade palmblad och en vigselbåge med färska blommor.

flätat + korg + material
brudgum + kostym + sommarkostym

Andre passade perfekt in på stranden med sin ljusblå kostym, men den skapade även en snygg kontrast mot färgtemat som i övrigt gick i varma toner.

blivande brud + bröllopsdag
strandbröllop + beach wedding
ceremoni + löften + vigsel
nygifta + just married

Glädjen visste inga gränser när Maria och Andres äntligen blev man och fru. Vi på Sisters in Law önskar brudparet all kärlek och lycka! Vi hoppas att det här strandbröllopet inspirerade dig som går i giftastankar. Kanske kan ett strandbröllop i Sverige nästa sommar också gå i höstens färger?

brudpar + kärlek
tillsammans + strandbröllop + hand i hand
bröllopsporträtt + brudpar + kärlek
kyss + kärlek
avslut + nygifta + hand i hand

Fotograf: Allan Carrazco Photographer.
Videograf: Hart Cinema.
Bröllopsplanerare: Look at me Brides.
Plats: Gran Sueño.
Florist: Faby Flores.
Officiant: Love Wolf.