Rustikt Höstbröllop i Växthus : Abbey + Coleman

I september 2019 gifte sig Abbey och Coleman på Warwick Farms i Mount Vernon, Ohio. Gårdens originalstruktur föregår tiden för inbördeskriget och den historiska gården är idag en fungerande farm som även ordnar antikmässor. Det är med andra ord en väldigt speciell bröllopslokal där Abbey och Coleman ställde till med ett hejdundrande kalas i chic växthus-anda. Här hittas allt från vackra byggnader till höns, tuppar och hundar. De blandar moderna element med äldre inslag på ett sätt som låter deras personligheter lysa igenom varje detalj. Genom bilder av Leah Kelley Photography ska vi få ta del av bröllopsdagen här nedan.

garden wedding + växthus + trädgård
växthusbröllop + trädgårdsbröllop
abbey + coleman + bröllopsdag
tupp + höns + växthus

Tupparna höll ett vakande öga på förberedelserna under brudparets stora dag. Warwick Farms är än idag en fullt fungerande farm och den autentiska miljön är perfekt för evenemang som till exempel bröllop. Abbey och Coleman valda att hålla ceremonin för endast sina närmsta, men när det var dags för fest anslöt alla deras vänner för att fira kärleken stort.

skor + styling + accessoarer
ring + smycken
växthus + lantligt + rustikt

Platsen påminner vagt om Bergianska trädgården i Stockholm. Det kan vara ett alternativ för er som ska gifta er i Sverige och är ute efter samma moderna men rustika känsla.

brudklänning + bustier + struktur

Abbey valde att gifta sig i en krispigt vit byxdress som vi fullständigt älskar. Den strukturerade bustiertoppen med smala axelband balanseras av långa vida ben som är smickrande för siluetten.

plattång + lockar + styling
corgies + hundar + husdjur
brudgum + outfit + stylish
first look + kyss + brudpar

Colemans granitgråa kostym matchas med en randig skjorta och pricken över i:et - hans favorithatt. Ett personligt inslag som detta lyfter hans ensemble till en ny nivå. Ni läsare vet ju att vi på Sisters in Law älskar att framhäva personliga detaljer. Ett bröllop ska ju trots allt handla om er som brudpar.

hatt + detaljer + outfits
hund + hundmänniskor + kärlek

Klapparna på magen kunde inte vänta till efter parets first look-foto. Mysigt med hundsällskap!

bröllopsporträtt + brudpar + kyss
kram + omfamning
omtanke + känslor + värme
marskalk + brudgum + bestman
byxdress + elegant
vigsel + ceremoni + löften

Ceremonin hölls i trådgården medan himlen täcktes av ett tunt lager moln. Inramade av grönska och vackra blommor i svaga höstfärger sa Coleman och Abbey “ja” till varandra.

nygifta + kärlek + kyss
händerna i luften
nygifta + just married
brudbukett
växthus + middagsdukning
enkelt + elegant + naturmaterial

Inför middagen hade långbord dukats upp såväl utanför som inne i det rymliga växthuset. Trämöblerna gick hand i hand med temat och blev en härlig kontrast till glasväggarna. En rullande bar på hjul försåg gästerna med drinkar och generös plockmat höll magarna mätta tills middagen dukades fram.

gäster + vänner + familj
snacks + ost + kex
charkuterier + chark + plockmat
Knight_Simeral_Leah Kelley Photography_I00A7719_low.jpg
mobile bar + bartender
Knight_Simeral_Leah Kelley Photography_I00A7697_low.jpg
insta + instant photos
polaroidkamera + polaroidbilder

Bröllopsdagen förevigades inte bara av Leah Kelley Photography, utan även av gästerna själva. Vi är säkra på att Abbey och Coleman har mycket glädje av samtliga bilder från deras stora dag. Vi hoppas att ni gillade dessa härliga bilder lika mycket som vi gjorde!

just married + makar + nygifta