Vackra och edgy klänningar från Julie Allen Bridals

När det kom till att välja sin klädsel för den stora dagen förr i tiden var det inte så mycket att fundera över. Visst fanns det massvis av små detaljer att vända och vrida på. Ville man ha långa ärmar eller korta? Hur skulle kjolen se ut? Men huruvida den skulle vara vit eller inte, det var inte många som tänkte på. Eller om det ens skulle vara något annat än en klänning för den delen. Tur för oss, har valen blivit många fler sen dess. Framförallt har bröllopsvärlden blivit bättre på att visa upp och presentera så många fler alternativ. Vi är säkra på att det fanns massvis med möjligheter för bruden även innan 2000-talet tog fart, men vi är också säkra på att de inte syntes lika väl som den klassiska vita klänningen. Och när det inte visas så många val, ja, då blir det lite svårt att göra en look personlig.

Men det har som tur ändrats, och idag fortsätter vi att sprida den alternativa looken för en brud. Vi håller oss till det vita tyget för den här gången, men plockar in både klänningar och tvådelad klädsel från Julie Allen Bridals. Och som de levererar! Dessa skapelser är fenomenalt snygga med en edgy känsla till dem. Par La Mer Photography står bakom kameran för den här stylade fotograferingen, vi spanar in fotona direkt.

bröllop+klänning+botaniskt+brud
bröllop+klänning+botaniskt+brud

Skaparna av den här fotograferingen valde att jobba kring något som ligger Sisters in Law varmt om hjärtat - ett hållbart tänk. Dels har de använt sig av mycket som finns i miljön de valt, dels har de valt att tänka på sådant som kan vara enkelt att komma åt i naturen. Vi tänkte direkt på att den här blåa buketten kan återskapas av blomster vi hittar i ett grönskande Sommarsverige. Kanske kan du göra din bukett av Syrener eller Lupiner?

bröllop+blommor+botaniskt+brud
bröllop+klänning+botaniskt+brud
bröllop+klädsel+botaniskt+brud+tvådelat
bröllop+klädsel+botaniskt+brud+tvådelat
bröllop+klädsel+botaniskt+brud+tvådelat

Byxdressarna i två delar är så snygga, wow!

bröllop+klädsel+botaniskt+brud+tvådelat

Är ni på jakt efter snygga inbjudningskort och andra trycksaker? Missa inte att spana in Tryckstudion!

bröllop+trycksaker+natur

Det dukade bordet är inspirerat av både skogen och växthuset som fotograferingen tog plats i. Vi på Sisters in Law tycker även att dukningen påminner lite om Alice i Underlandet-fotograferingen som vi publicerade för ett tag sedan. Håller ni med?

bröllop+dukning+bord
bröllop+dukning+bord+tårta

Photographer: Par La Mer Photography
Caterer: Tea with Tracy
Dress Designer: Lotus Threads
Dress Store: Julie Allen Bridals
Specialty Foods: Noteworthy Chocolates
Event Venue: Beardsley Zoo
Jewelry: Wander and Lust Jewelry
Calligrapher: TS Calligraphy 
Floral Designer: Gaze Garden Floral
Bakery: Sunnyside Sweet Shoppe
Linens and Coverings: The Bayith
Design and Decor: Together LLC
Makeup Artist: Eye For Beauty CT