Stylat Höstbröllop med Kjol från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

Idag får vi inspireras av bilder från bröllopsfotografen Malin Norlén som anordnade en workshop i höstas tillsammans några av sina närmaste branschkollegor. En tyllkjol från vårt eget varumärke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law fick också vara med och vi blir alltid så himla glada över det! Tack Malin och ni andra för att vi fick vara en del av denna workshop! Nu tar vi en titt på bilderna.

Bröllopsblogg+inspiration-17.jpg
Bröllopsblogg+inspiration-20.jpg

Så ljuvlig bukett full med färger, skapad av Melody Flowers. Viktoria Falén som driver Melody Flowers har matchat tyllkjolen med rosor i liknande nyans, ett bra knep för att skapa en balans och enhetlig stil.

Bröllopsblogg+inspiration-7.jpg
Trycksaker bröllop inbjudningskort save the date

På trycksakerna till bröllopet kan ni vara hur kreativa som helst! Väljer ni att anlita en illustratör kan ni få platsen för bröllopet snyggt illustrerad så som på dessa trycksaker. Vissa väljer att även få sina portätt som brudpar målade, vilket också är en kul detalj! Dessa trycksaker är från Anna Göran Design som har massa fint att erbjuda!

Bröllopsblogg+inspiration-10.jpg
dukning bröllop

Att välja ljus i olika färger till dukningen är ett enkelt knep för att skapa ett intressant uppdukat bord, här gjord av bröllopskoordinatorn Wedding by Moalee.

Att matcha trycksakerna med blommorna är också ett bra knep för att skapa en enhetlig känsla.

Trycksaker bröllop inbjudningskort save the date
bröllopstårta stockholm

Avslutningsvis får vi frestas av bröllopstårtor från The Craving Solution, vilken av dessa två tårtor hade du valt till ditt bröllop?

bröllopstårta

Fotograf och workshop av: Malin Norlén
Plats: Vidbynäs gård
Florist: Melody Flowers
Dukning: Wedding By Moalee
Hår & Make: Beauty by Tilde
Tyllkjol: Ellen Marie Bridal by Sisters in Law
Tryckmaterial: Anna Göran Design
Tårtdesigner: The Craving Solution
Band till bukett: Pomegranate Colours