Stilren Bröllopsfotografering med Korall och Vit Färgpalett

Vi brukar ofta nämna att färgpaletten som ni väljer för ert bröllop spelar en stor roll. Inte bara i den känsla som ni vill få till, utan färgvalet spelar även en stor roll när det kommer till att få ett bröllop att se enhetligt ut. Det är mycket olika element som ska in när det kommer till bröllop - allt från blommor till möbler och middagsmenyer och bakelser. Att jobba med färg kan vara knepigt till en början, men när man valt sina färger och kommit en bit på vägen brukar det gå lättare. Nyckeln är att varken välja för få eller för många färger. Väljer man att använda för få kulörer kan det bli svårt att hitta allt man vill ha i rätt nyans, och väljer man för många kan det bli besvärligt att få ihop allt i slutändan. Att tänka sin palett i huvudkulör och accentfärg kan hjälpa att balansera ut färgerna lite.

Några som utmanat sig rejält när det kommer till färgval är kreatörerna bakom dagens stylade fotografering. De inspirerades av förra årets Pantonefärg Korall och baserade hela sin miljö på just den här kulören. Vi säger bara wow! För teamet bakom den här fotograferingen gällde det att verkligen hitta rätt ton av den korallfärg som valts, just eftersom det endast är en färg som tar plats här. Som ni ser varierar nyansen på korallen, men tonen är alltid den samma - varm och nästan lite mättad i färg. Joanna Fisher Photography och resterande av teamet har gjort ett riktigt bra arbete med den här fotograferingen, så nu spanar vi in den så vi alla kan få inspireras av lite färg.

pantonefärg+bröllop+modernt+design
pantonefärg+bröllop+modernt+slöja+bukett
pantonefärg+bröllop+modernt+bukett+slöja
pantonefärg+bröllop+modernt+bukett

Det vita i miljön ger korallfärgen ett riktigt lyft i mättnad. En svart lokal hade också varit väldigt vackert, men hade tonat ner kulören och gett fotograferingen en helt annan känsla.

pantonefärg+bröllop+modernt+klänning
pantonefärg+bröllop+modernt+klänning
pantonefärg+bröllop+modernt+bukett
pantonefärg+bröllop+modernt+klänning
pantonefärg+bröllop+modernt+bukett
pantonefärg+bröllop+modernt+bukett

Cat Wilcox Design Studio har på ett litet hörn smugit in lite gult i trycksakerna - en färg som kompletterar korall ypperligt bra.

pantonefärg+bröllop+modernt+trycksaker