Modernt + Vintage: Konsten att Mixa Två Motsatta Bröllopsteman med Varandra

Kan man kombinera modernt och vintage, även då de är varandras motsatser? Jo, men visst kan man det! När det kommer till kritan så är det bara att göra. Vi älskar att blanda sådant som “egentligen” inte ska blandas med varandra. Som till exempel två helt olika stilar som spelar på varandras motsatser. Det finns något spännande och elegant i att bryta nya banor och bana egna vägar. Antingen så kör du på med dunder och brak, eller så trevar du dig fram i en mer säker takt. Båda sätten är nervkittlande och exalterande, det är så kul att se nya sätt att utveckla bröllop på!

Men, som vi kommit fram till så många gånger tidigare, bröllop är en stor värld. Var början man? Vad mixar man med vad, och vilka element borde definitivt inte missas? Kreatörerna bakom dessa bilder har tagit på sig uppgiften att kombinera modernt med vintage - och det blev så snyggt! En bra tumregel för vad som borde följa med från vardera kategori är: Dina egna favoriter. Vad är det som får dig att älska moderna detaljer? Svaret på den frågan borde stå med på din bröllopsplanering! Skaparna i dagens inlägg har valt sina favoriter, och komponerat ihop en stylad fotografering som känns så självklar i sin helhet.

bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho

Denna moderna vigselbåge är helt underbar! Den fyller sin funktion utan att dra all uppmärksamhet från blomsterkreationerna, samtidigt som den stoltserar med sin närvaro och visar upp sig för bröllopsgästerna. Den skapar en vigselplats, kort och gott. Och den gör det med stil!

bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho

Är man lite orolig över att mixa hejvilt med två olika stilar, men ändå vill ha lite av varje, så är vårt bästa tips att inreda efter rum. Låt färgpaletten vara den gemensamma nämnaren, men håll vigselplats och festlokal i olika teman. Känner du dig lite extra modig när den stora dagen närmar sig - byt plats på några av detaljerna, låt vigseltemat få smyga in på festtemat! Så länge du och din partner är nöjd, så gör ni helt rätt!

bröllopsblogg+inspiration+boho
bröllopsblogg+inspiration+boho

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Bröllopskoordinator: Xo Moreau Weddings & Events
Florist: Foxglove & Grace
Möbler: Bee Lavish Vintage Rentals
Detaljer: Owl & Envelope
Hårstylist: LustreBella
Klänning: Tara LaTour, Unbridaled
Lokal: The Addison Grove
Kostym: Bonobos
Smycken: Shaesby