Färgglatt Bröllop med Inspiration från Spanien

En kombination av Spanien och det gamla Kalifornien, det är inspirationen för dagens stylade bröllop. Villa del Sol är en pärla i en av de äldsta städerna i området Orange County och fullkomligt strålar av härliga vibbar och glada miner. En byggnad vars själ andas Kalifornien och som hör till, helt klart. Och dekorationerna ser ut därefter! Bröllopskoordinatorn Leilani Weddings och fotografen Stephanie Weber har valt att göra detta till en färgsprakande, bohemisk inspirationsbomb med höstiga inslag á la Kalifornien. För oss som bor på lite kallare breddgrader är detta ett perfekt exempel på hur man kan styla ett sensommarbröllop, eller ett vinterbröllop med tema Solsemester. Vad för typ av bröllop man än bestämmer sig för att ha, är detta ett riktigt vackert boho-chic bröllop att inspireras av!

Den typiska höstlooken är att hålla allt väldigt moody och mysigt i den orangea färgskalan - en look som är väldigt härlig att se när sommarens färgstarka och ljusa bröllop haft sin högsäsong. Men det är också så kul att se höstpaletten i en annan tappning. I den här fotograferingen lyfts den höstiga känslan på ett helt annat sätt, och ger den en fräsch känsla utan att tappa det mysiga och vackra. Vi älskar de kopparfärgade stolarna i kombination med denna miljö (för att inte tala om miljön i sig)!

bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt

Vi på Sisters in Law skulle inte tacka nej till att någon gång gå släppa lös vår kreativitet på att dekorera en tårta! Det finns så många olika tillvägagångssätt och dekorationer, och dessa två godbitar skulle nog definitivt få åka upp på vår mood board inför tårtdekorerandet! Så snygga!

bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt

Den spanska inspirationen fortsätter även när det kommer till brudparet. Hur underbar är inte den här blomsterkonan? Vi älskar att floristen från Bloom Theory vågat ta i från tårna och använt sig av stora blommor! Supersnyggt!

bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt
bröllop+boho+spanskt

Fotograf: Stephanie Weber Photography
Lokal: Villa del Sol
Videograf: Foolishly Rushing In
Florist: Bloom Theory
Möbler: Found Rentals
Bord: Folklore
Bordsdukning: BBJ Linen
Trycksaker: Olive Mint Shop Hungry Heart Ink.
Klänning: Tara Lauren
Kostym: Friar Tux
Modeller: Bella Coffler, Kyle K From The Bay
Hår & Makeup: Flawless Face Inc.
Ringask: Lace Byrd
Bröllopskoordinator: Leilani Weddings