Alternativ Brudklädsel Från Designern Lisa Jansdotter

Idag får vi ta del av ljuvlig inspiration till brudklädsel och en underbar fotografering i Palma stad, Mallorca. Designern Lisa Jansdotter, som även är fotograf för bilderna berättar: ”Vad är väl en ljummen försommar kväll i en vacker gränd i Palma stad? Allt! Jag går sakta på mina klackar över den knaggliga kullerstenen och för min hand över den putsade fasaden. Gröna fönsterluckor, pelargoner och lagerbladsbuskar följer min väg. Trädens knoppar hänger tunga från träden i den lilla parken och sorlet från en gränd med skålande vänner hörs tillfälligt innan det åter blir tyst. Ljuset har kommit åter efter en lång vinter och dygnet blir längre. Mer tid att leva, mer tid att njuta.”

Med dessa ord tittar vi vidare på de varma bilderna som får oss att längta till Mallorca.

Lisa Jansdotter
Lisa Jansdotter

Den ljuvliga gula kjolen är gjord av 48 meter tyll! Så maffig och underbar!

Lisa Jansdotter
Lisa Jansdotter

Spetsar i olika mönster och varianter.

tvådelad brudklädsel

Vi älskar 3d-blommorna på denna kjol, helt magisk!

namnlöst-29.jpg
Brudkjol
namnlöst-33.jpg

Fotograf: Lisa Jansdotter
Klädsel: Lisa Jansdotter
Modell: @okka_marie + Amanda
Smink och hår: Makeup By Lauren Mallocra
Tyg: Sidencarlson